3310'dan Tüm Birimlere
3,2

Uyar TV
Uyar TV

24 Ocak 2024 tarihinde eklendi
akşehirde seanlar gösterilmiyor burda yazdığı gibi değil her seansın saatinden yarım saat önce ordaydım filmi oynatmadılar 10 kişi geliyor gidiyor
rafadan yumurta tayfası mı ne onu bide 3391 mi ne onu koyuyorlar 2 gün boyunca her seans saatinde gittim ve gösterilmedi böyle saçamalık olmaz 3391 in yapımcı öyle istemiş güya onu yapan yapımcı da 3310 u yapan kim mahalle bakkalı mı ya
ben 3391 gibi entrika tarzı cıvık şeyler sevmiyorum kardeşim 3310 fimini haftalardır bekliyorum geliyor gösterilmiyor yok böyle bi aptallık...
zülfü tuncel
zülfü tuncel

13 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Film baştan sona fiyaskoydu. Senaryo gerçek olaylardan oldukça uzak. Diyaloglar çok zayıf ve Diyarbakır ağzı kullanılamamış bir sahne dışında. Görüntü ve kamera açıları baş dönmesi yapıyordu. Olaylar çarpıtılarak başka şahsiyetlerin hayatını sansürleyerek işlediğini düşünüyorum.
Bahar Bilişim
Bahar Bilişim

15 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Hayatımda daha kötü filmi bırakın herhangi birşey video bile izlememiştim sağolsun berbat yapmışlar hiç tavsiye etmiyorum.
Yunus emre Kurt
Yunus emre Kurt

21 Ocak 2024 tarihinde eklendi
İzledigim en kötü filmdi ne giriş ne gelişme ne sonuç vardı sıfır bir ilk bölümleri daha güzeldi boş boşuna giymeyin
Sena Nur Daban
Sena Nur Daban

21 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Film için iyi yorum yapanları anlamış değilim sanırım kaliteden hiç anlamıyorlar Samanyolu filmleri gibiydi. Oyunculuk sıfır senaryo sıfır çekim kalitesi sıfır. Bu filmli izlerken izlediğim her an için utanç duydum. Yani diyebilecek başka birşey bulamıyorum. 冷濫
Aytaç Acar
Aytaç Acar

13 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Film kalem kırılma anından sonra başlıyor resmen mutlaka izlenmeli sonu çok güzel bitiyor emeği geçen herkese teşekürler
Azad Beran
Azad Beran

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Oyuncuların çoğunun oyunculuk eğitimi yok, filmde post siyasal sansürler var. Hibe ile ısmarlama olunca bu kadar oluyormuş heralde. Ben Diyarbakır’lıyım kişinin ve meselenin böyle çarpıtılmasını geçtim bir şehir böyle tanıtılmamalı. Tam bir hayal kırıklığı açıkçası.
ahmet dursun
ahmet dursun

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Konunun böyle iyi işlenebilir hikayesi varken rezalet ötesi görüntü çekimleri stüdyodan mı telefondan mı bilinmeyen seslerin kötülüğü, alelaceleyr getirilmiş çekimlerini sinema televizyon staj öğrencileri yaptığını sanıyorum. Başrol oyuncusu hariç izlenebilir bir sanat yok
Esma Canbakış
Esma Canbakış

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Daha kötü çok az film izledim gerçekten fazlasıyla amatördü .Oyuncuların asla oyunculuk eğitimi yok dialoglar zayıf.Ayrıca gerçeklikten de uzak olduğunu düşünüyorum hangi polis memuru amirinin yanında öyle davranır…Eleştirilecek çok fazla noktası var
aydın aydın
aydın aydın

11 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Cok güzel bı filim ve çok çok beğendim rahmetli Gaffar Okkan için çekmişler mekanı cannet olsun seni hiç bir zaman unutmadık
Ahmet
Ahmet

24 Temmuz 2025 tarihinde eklendi
Nasıl izleyeceğiz bunu onu anlamdım nasıl nasıl izleyeceğiz bunu nasıl izleyeceğiz bunu nasıl izleyeceğiz bunu
Şaban demir
Şaban demir

1 Şubat 2026 tarihinde eklendi
Filmi nerede izleyebilirim bayadir araştırıyorum bulamadım yardımcı olabilirmisiniz
Film sanki zorla kaldırılmış gibi