Demon: Azab-ül Kem
    2,9
    Demon: Azab-ül Kem hakkında görüşlerin ?

Tamer yaylalı
    Tamer yaylalı

31 Ocak 2024 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en iğrenç film diyebilirim. Sadece zaman kaybı. Ne hikaye var ne oyunculuk korku filmi adına sadece ses efekti var ama onu bile becerememişler...
    Özlem
    Özlem

19 Ocak 2024 tarihinde eklendi
    Gerçekten berbat bir film verdiğiniz parayı asla haketmez ilk sinema deneyimimi böyle bir filmle yaşamak istemezdim. Bırakın sinemayı evde bile canınız sıkılınca izlenebilecek bir film değil asla sarmıyo youtube videosu gibi diyen birisini görmüştüm cidden doğru söylüyor. Oyunculuklar çok yapmacık, arada verilen müziklerin sesi o kadar yüksekki oyuncuların sesi zar zor duyuluyor müzikle korku sağlanmaya çalışılmış resmen ama asla korkulacak birşey göremedim ben. Çok acemice olmuş yapmak için yapmışlar gibi bir hali var gelmenizi asla tavsiye etmem. Bizim hem zamanımız hem paramız boşuna gitti.
    Viki Viki Vik
    Viki Viki Vik

7 Ocak 2024 tarihinde eklendi
    Youtube videosu gibi film maalesef aşırı kötü, çok ama çok geliştirmeleri lazım bayağı sıkıcıydı. Sonunu tahmin etmek zor olmadı spoiler: özellikle 2 oğlumdan biri şehre gitti dediği anda intikam için gönderdiğini direkt anladık kel adam olduğunu
    Kaderzel6
    Kaderzel6

6 Ocak 2024 tarihinde eklendi
    kesinlikle zaman kaybı bir film filmde konu bütünlüğü kesinlikle yok paradoksa sokmaya çalışıyorlar ama yapamamışlar 1 yıldızı da emeklerine veriyorum
    zirve ajans
    zirve ajans

5 Ocak 2024 tarihinde eklendi
    Merhaba?ben izledim ve gerçekten hoşuma gitti emeklerine sağlık herkesin özellikle bazı sahneler fenaydı
    Tuğba B.
    Tuğba B.

5 Ocak 2024 tarihinde eklendi
    👏👏👏 afiş çok güzel ortada büyük bir emek var emeği geçenlerin ellerine sağlık hayırlısı olsun bol gişesi olsun inşallah