Youtube videosu gibi film maalesef aşırı kötü, çok ama çok geliştirmeleri lazım bayağı sıkıcıydı. Sonunu tahmin etmek zor olmadı spoiler: özellikle 2 oğlumdan biri şehre gitti dediği anda intikam için gönderdiğini direkt anladık kel adam olduğunu
Gerçekten berbat bir film verdiğiniz parayı asla haketmez ilk sinema deneyimimi böyle bir filmle yaşamak istemezdim. Bırakın sinemayı evde bile canınız sıkılınca izlenebilecek bir film değil asla sarmıyo youtube videosu gibi diyen birisini görmüştüm cidden doğru söylüyor. Oyunculuklar çok yapmacık, arada verilen müziklerin sesi o kadar yüksekki oyuncuların sesi zar zor duyuluyor müzikle korku sağlanmaya çalışılmış resmen ama asla korkulacak birşey göremedim ben. Çok acemice olmuş yapmak için yapmışlar gibi bir hali var gelmenizi asla tavsiye etmem. Bizim hem zamanımız hem paramız boşuna gitti.
Hayatımda izlediğim en iğrenç film diyebilirim. Sadece zaman kaybı. Ne hikaye var ne oyunculuk korku filmi adına sadece ses efekti var ama onu bile becerememişler...