bence gayet başarılı bi aksiyon filmi olmuş.filmi izlerken hiç sıkılmadım.çünkü sürükleyici bi film.steven segal ve dmx gayet güzel oyunculuk çıkarmışlar.steven segal'in fazla filmlerini izlemesemde bu filmini beğendim.dmx beşikten mezara filminde oyunculuğu harikaydı bu filmde de gayet başarılı.bu arada başka tanıdık yüzler görüyorum kadroda bu da filmi daha eğlenceli hale getiriyor sonuç olarak eğlenceli ve başarılı bir yapım.10/8
Konu ve içeriğinden çok aksiyon sahneleriyle öne çıkan bir yapım.Ve bu aksiyon sahnelerinin iyi çekilmiş olması da filmin artılarından.Seagal’in yine olağanüstü kötü oyunculuğu ve DMX’in de rol yapma kısıtlılığına rağmen kendini izlettiriyor.Ayrıca Steven Seagal’in bu filmden sonra kariyerinde ikinci kez yavaş yavaş düşüşe geçmesi dolayısıyla da Seagal ve hayranları için önemli ’’Exit Wounds’’.
Görüntü yönetmenliğinden gelen Bartkowiak'ın ikinci yönetmenlik denemesi 'Kurşun', televizyonda her gün izlediğimiz sıradan aksiyon filmleri tadında. DMX- Seagal ikilisi bir nevi çekici gelebilir ama sonuçta türde bir yenilik yok. Seagal ise bildiğiniz gibi... (4/10)