M. Burak Tezcan
1 değerlendirme
4 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Hayatimda izledigim en amator filmdi. Berbat otesi. Izlerken utandim. Oyuncular oyuncu degil senaryo senaryo degil film diye vizyona cikarmislqr turk sinemasinin yuz karasi
tek kelime ile BERBAT. Karakter oyunculukları, kamera çekim açısı her şey berbat. Karakterin 2 kere ayyakabı giymesini izledim. Filmdeki hoca kendide neyden bahsettiğini bilmiyor, paranıza değmez. İzlemeyin.
gercekren cok kotu oyuncularin performansı yok sadece bir kız kedi gibi tıslıyor 2 saat boyunca gülmekren yarıldım sonu hic guzel bitmiyor sanki devamı olucakmjs gibi ama hicbisi olmicakmus gibi gercekten zaman kaybı recep ivedik byndan daha korkunc amk
Böyle film vatana millete zarar paranıza değmez buna para vereceğinize Bi kahve için daha iyi ben çeksem daha iyi çekerim cast ekibi berbat 90 lira verdik 90 liranın bu filme gitmesi filmden daha korkunç
Bu sacmasalak yorum yapan arkadaslarla ayni filmi izledigime utaniyorum,ayni filme gittigimizide dusunmuyorum,o kadar abartarak kotulemislerki gorende bisey var sanar,filmden gayet keyif aldim,her filmin hatalari olabilir,zaten el kamerasi teknigiyle cekilmis bir film onu bile anlamamislar,bide elestirmen gibi yorum yapmislar,agzi olan konusuyo bu memlekette
Berbat ötesi bi film ya asıl güzel diyenlere yazıklar olsun yemin ederim param çöp oldu. Aynı sahneyi tekrarlayıp tekrarlayıp durmuşlar. Oraya verceğiniz paraya yemeğe verin daha iyi.
Rezalet bir film saçma sapan kalite tlf la çekim yapılmış sahneler efekt geçişleri amatörce flash tv oyuncuları bile daha güzel.çekerlerdi kopyala yapıştır toplama film kurgusu asla ve katiyen gidilmez
Dabbeyi andırıyor aynı kalitede çekilmişse kesinlikle izlenilir.1 i kaçırdım diye üzüldüm bunu kaçırmaya niyetim yok. Bütün korku sever arkadaşlarıma iyi seyirler