1,2
Kolpaçino 4 4'lük hakkında görüşlerin ?
23 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Rol gereği edilen hepsini bunlara etim rezil herif böyle filmi çocuklar çekmez paranizi boşuna vermeyin animasyon izleseniz gulerdiniz en azinda
1 Aralık 2024 tarihinde eklendi
gerçekten inanılmaz kötüydü tamamen vakit kaybı ilk defa bi filmi yarıda bıraktım çok kötüydü dayanamadım
3 Eylül 2024 tarihinde eklendi
Vakit gecirmek icin actigim ama bin pişman olduğum bir seri berbat aşkım kapismak sahnesinde ufak mimik oynadı gülmek kesinlikle yok berbat ötesi yazık yani dalga geçmişler izleyicilerle
24 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Teşekkürler. sayenizde 1 buçuk saat cringe oldum. bir film serisinin son halkası diğer filmlerden ancak bu kadar kötü olabilirdi
7 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
130 dk filimin 4 dk servislere binmek 6 dk işemek 7 dk sahilde arkadaş toplantısı 14 dk mafya babası boş soruları kolpaçino 1-2 tüm repliklerinin abartılmış boş beleş filimi sinemadan 25 dk çıktım bugün devamını izledim ilk 25 dk iğrençliği filim sonuna kadar devam etmiş
5 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
serinin diğer filmleri beyazken bu siyahtı be abi
28 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
berbat berbat berbat bu ekip kendini filmcimi sanıyor hiç bir ciddiyet hiç bir saygı yok bu kişiler küfürden belaltından espri den baska bir seyden anlamiyormu anlamadım. seyirciye saygısı olmayan bu ekibin emeği ne de ben tanımıyorum saygı da duymuyorum. toplama kampı gibi kim varsa çağırmış şafak cık. ne anlattın kardeşim sen 2.5 saat gevezelikten başka komedi yapmayı da film yapmayıda bilmiyorsunuz. hangi aileyle seyredilir bu film be.
25 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Kadroyu gördüğümde rezil bir film çıkacagını tahmin etmiştim aslında, ilk serilere göre tekrarlayan espiriler de cabası,daha genç oyuncuların gerçek hayattaki ünlü ses sanatçılarına duyulan hürmet filmde hissediliyor ve bu durum oyuncuların performansını çok fazla etkilemiş diye düşünüyorum, film hakkında yazılacak çok fazla birşey yok, gerçekten boş ve zaman kaybı.
20 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Ağır hayal kırıklığı... Kolpaçino 1-2 çok iyiydi, 3 eh işte idare ederdi ama bu ise vasattı. Neredeyse mimik oynamadı zaten ganyotçu da yoktu çok bir şey beklemekte hataydı. Filmin sonunda 5. Film spoilerı verilmişti bence asla olmamalı gerçekten dibe vuruyor.
19 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Kutsal damacana gibi bu film de vasat hiç merak edip izlemeyin 10/2.5 şafak sezere yakismicak bir film
8 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
"ilkler her zaman daha iyidir"derler ya hani,ilk iki film seyirci tarafından beğenilince devamı da geldi haliyle ama her yeni çekilen devam filmi maalesef bir öncekinden daha kötüye gidiyor,benim görüşüm ilk iki filmin yüzü suyu hürmetine artık bu serinin devamı yapılmaktan vazgeçilsin.
7 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Tamamı ile Vakit kaybı.
Kolpaçino serisinin tamamı izlemiş biri olarak söylüyorum, sanırım serinin en boş en anlamsız en senaryosu olmayan filmiydi.

Bir şeyler anlatmak isteyip hiç bir şey anlatamadan film bitiyor.
Filmde sanatçılar sanki senaryoya son anda eklenmiş gibi hiç bir altyapısı yok doğru dürüst rolleri yok.
Aydemir Akbaş biraz taşıyor filmi ama oda bir yere kadar. Sanırım ismi kolpaçino o yüzden biz ne çıkarırsak izlenir mantığı ile yapılmış bir film bence...
5 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Filme küfürlü diyen arkadaşlara söylüyorum, izlediğiniz filimde mafya, kaçakçılar, dolandırıcılar, kumar havada uçuşuyor. bu nitelikteki rolleri canlandıran oyunculardan ZEKİ MÜREN türkçesi veya kibarlığı nasıl bekliyorsunuz ? Film seri fanatiklerinin beklentilerine yorumlarına göre şekil almış. Kötü filim değil süperde değil ama başarılı... Kolpaçino ekibine bize komik dakikalar yaşattıkları için teşekkürlerimi sunuyorum.
5 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Serinin en kötü senaryoya sahip filmiydi. Finali anlamsızca direkt olarak diğer filme bağlanıyor, bir son yok. Devamı gelmese de olur.
5 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en kötü, gereksiz, iğrenç, boş filmdi.. Htalks tavsiyesiyle izledim, artık htalks da izlemem.