İbi Doğu Ekspresi'nin Gizemi
    3,3
    İbi Doğu Ekspresi'nin Gizemi hakkında görüşlerin ?

Poan
    Poan

11 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Filmin orijinal İbi evrenine hiçbir katkı sağlamadığını görünce hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur. Kapağında aynı Atsvdeki gibi çoklu evrenler olur diye gitmiştim ama çoklu evrenlerin Kars olduğunu görünce biraz ekranla bakıştık.

Sırf ana seri tuttu bari filmini çıkaralım diye çıkarılmış. Kars ne alaka Baldiyar ne alaka.

spoiler: Kapaktaki kötü İbi'nin de hiç kullanılmaması gerçekten tam bir hayal kırıklığıydı, bari İbi üç dakikalığına kötü filan olsaydı. Sadece Roli'nin hayalinde kaldı. Film de hiç insanı bağlayacak unsur da yoktu, küçük çocuklar bile sıkıldı. İyi yönünden bakarsak Roli karakteri hoştu ve evren biraz daha genişledi ama buradaki evrenin gelecekteki ana seriye hiçbir katkı sağlamayacağını herkes biliyor.

Neyse sözün kısası daha güzel bir iş beklerdim.
    Gizem Nur Bahçacı
    Gizem Nur Bahçacı

20 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Ben dün ibi nin sinemasına ablamla gittik ikimizde aşırı beğendik beş üzerinden beş veriyorum kesinlikle hatta hem sonları baya hüzünlü geçti biraz bence ben çok beğendim ama kimse beğenmemiş malesef ama bence tam olarak ha-ri-ka
    Fatma Zarar
    Fatma Zarar

18 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    6 yaşında oğlumla geldim verdiğim paraya çok üzüldüm oğlum nezaman bitecek diye sordu durdu çok saçma ve sıkıcıydı 200 TL verdiğim mısır 🌽🌽🌽 parasına mı üzüleyim çocuğumu mutlu edemediğime mi üzülüyüm ahh ahhh tavsiye etmiyorum
    deniz gökçe yılmaz
    deniz gökçe yılmaz

16 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Asla TRT kalitesi yok, cocuklari dahi baglamaktan uzak kalmis , film cikarmis olmak icin cikarmayin.
    ayşe çetiner
    ayşe çetiner

13 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Boşuna para harcayıp gitmeyin, televizyondaki normal bir çizgi film bile daha eğlenceli.
    Fazla zorlama bir film olmuş.
    Meryem Kesmen
    Meryem Kesmen

5 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Berbat bir filmdi. Öğrencilerimi götürdüm. Sürekli ne zaman bitecek diye sordular. O kadar monoton ve saçma ki sırf bu hafta başka çocuk sineması yok diye gittik mecburen. Asla verilen parayı hak etmiyor böyle filmler çekilmesin para tuzağı resmen
    Stellar Smith
    Stellar Smith

1 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Bu, 2 yıldan fazla bir süredir katılmaya çalıştığım ancak dolandırıcıların benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzeni Illuminati'ye nihayet nasıl katıldığıma dair tanıklığımdır. Uzun zamandır Illuminati'ye katılmayı araştırıyordum ama dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix Morgan ile internette buluştuğumda paramı almaya devam etti. Onunla temasa geçtim ve ona her şeyi anlattım ve o da kullanılan kaydı önerdi ve ben de paramı ödedim. Başlamamı sağlayacak büyük bir üye var ve Dünya Düzeni'ne inisiye oldum ve inisiyasyonum tamamlandıktan sonra toplam 1.000.000 ABD doları alıyorum. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi işlerini yayacağına söz ver. Bugün yeni dünya düzeni Illuminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix Morgan ile iletişime geçin; bu, her zaman arzu ettiğiniz İlluminati üyeliğini kazanmak için en iyi şansınızdır. Lord Felix Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya WhatsApp +2348055459757
    Demirhan198732
    Demirhan198732

29 Ekim 2023 tarihinde eklendi
    5 yaşında kızım ile gitti. Normalde ibi ye bayılir. Resmen çok sıkıldı ve hiç begenmedi. Bende beğenmedim çok saçma ve gereksiz uzatılmış bir kurgu olmus