DZCE81
8 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Gupse Özay, yine yapmış yapacağını.Uzun zamandan beri böyle gülmemiştik.Eşimler beraber seyrettik.Kendimizden de manzaralar bulduk.Kısacası 2 saatliğine dozunda esprilerle,dozunda bir kahkayaya boğulduk.
MİMİK DİNLENDİRME SEANSI... 2 saat boyunca akli dengesinden şüphe ettiğim biri tarafından yazılan kıymalı puding tadında bir senaryoya katlandım. Süslü cümlelere gerek yok vasat bir filmdi. Erkeklere kin, nefret kusulmuş arada da Migros Hemen Reklamı sokuşturulmuş şimdi diyeceksiniz abartma vs açın izleyin derdim ama izlemeyin sadece bana güvenin. Gupse Hanımdan umudum vardı az da olsa filmde bir kaç tebessüm ettiren yerler olur vs diye ama o da olmadı. "Bozdu bozdu bozdu, daha da bozmaz dedim baktım yine bozdu" Sinema salonunun yüzde 90'ı 45 yaş üzeri hanımefendilerdi... Verdikleri paraya hayıflandıklarından olsa gerek Gupse'nin eşini oynayan arkadaş her horladığında zorla kahkaha attılar. Aklıma show tvde çıkan yerli joker hastalığı haberini getirdiler. Sonuç olarak 2 saatlik bir pişmanlık! Asla ama asla sinemada izlemeyin paranıza yazık.
Çok kötü küfür dolu bir filmdi tek bir sahnesinde dahi gülmedim görümce ve eltilerin Savaşı'ndan sonra gupseden beklentim yüksekti vasat alti harcanan paraya ve zamana değmeyecek bir film
Ya siz bu depresif mutsuz insanlara bakmayın arkadaşlar. Her filmde var bunlardan. Kötü yorumları görüp şüpheli gittim. Hiç bir şekilde kötü değildi sadece bazı yerlere yersiz küfür eklenmiş ama o da insanı tebessüm ettiriyor sadece film +6 yaş üzeri olduğu için sıkıntılı buldum ordan puan kırdım. Harika bir sona ait bir film, yani tüm yapboz parçaları tamamlanıyor en sonda mesajı da müthiş.
Gönül rahatlığıyla gidip eğlenebileceğiniz anlamlı bir filmdir teşekkürler.
Sadece annelerin yaşadığı zorlukları değil aynı zamanda kadınların çocuklarını yetiştirirken neleri doğru ya da yanlış yaptıklarını da gözler önüne seren bir film olmuş. Filmi okumaktan ziyade tek bir bakış açısı ile yazılıp yazılmadığını görmek için izledim açıkçası. Gupse kesinlikle deneyim temalarında iyi bir iş çıkarıyor...
Filim okadar kotu ve bos ki sinamaya vereceginiz parayi cope atsaniz daha mutlu olursunuz hayatimda izledigim en kotu ve bos filimdi sakin izlemeyin para haram olsun
Gupse, klavyede otomatik metin olarak çıkan tüm klişelere basmış. Tamamen hayal ürünü filmler olur ya bu film hayaller ötesi. Bütün karakterler kusma seviyesinde abartılı davranıyorlar. (Oyuncularda sorun yok senaryo neyse o maalesef) film boyunca kadınları ezik, baskıya ses çıkarmayan tipler olarak gösterip sonunda biz güçlüyüz herşeyi başarırız diyerek son kilişeyi de kullanmış.
Görümce ve Eltilerin Savaşı gibi iki başarılı filmi referans alarak ailece bugün izlemeye gittiğimiz filme gittiğimize pişman olduk diyebilirim . Daha önceki iki filmin aksine başarılı bir iş olmamış . Bir iki sahne dışında gülmedik diyebilirim, akıcılıktan çok uzak , ikinci bölümde bitsede gitsek modunda bekledim . Film yaşı olarak 6 + ya güvenerek , iki çocuğumuzuda götürme gafletinde bulunduk , çocuklarımızın küfür dağarcığınada önemli katkıları oldu bu filmin . Başarısız bir iş çıktığının farkında olduklarındanmı ,bu kadar küfüre sığınıp komedi yaratmaya çalışmışlar anlamadım . Kesinlikle tavsiye etmiyorum .
konu surekli bastan tekrarliyor spoiler: bir kadinin depresyonunun bu sekilde anlatilmasi bir sacmalik ve komediyle alakali birşey göremedim burda kadinin dramindan bahsediliyor ve icine komik olduğunu dusunuldugu seyler konulmus dusuncesizce mumkunse hic yildiz vermem gercekten berbat gitmeyin gondermeyin.
çok güldüm bir o kadar da ağladım her şeyi dozunda ve çok samimi bir filmdi çok keyifle izledim Gupse Özay Onur Gürçay ve tüm ekibe burdan da teşekkür ederim emeklerinize sağlık biz annelerin sesi olmuş resmen harikasınız