Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri
    Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri hakkında görüşlerin ?

Ahmet g
    Ahmet g

1 Aralık 2024 tarihinde eklendi
    Kötü yorumlara aldanmayın açın izleyin mesela gülmek kahkaha film sana bunları vaad ediyor oyunculuklar güzel
    Hakkı Akarsu
    Hakkı Akarsu

1 Aralık 2024 tarihinde eklendi
    Çok güzel olmuş canım nedir peki hocam ben sana sonra söylerim bu aksam ve parçaları ve parçaları üreticiler ve parçaları üreticiler ve fiyatları çok seviyorum seni çok seviyorum ama ikinci beş getiremiyorum bu aksam hemde acemiligi ne zaman
    ismail kocabıyık
    ismail kocabıyık

18 Eylül 2024 tarihinde eklendi
    Boşuna zaman kaybı tam bir fiyasko saçmalık seviyesi hat safhada resmen diğer serilerini taklit etmişler boşuna izleyip zamanınızı harcamayın derim
    Tosya Myo İtiraflar
    Tosya Myo İtiraflar

8 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
    İzlemeye bile değmez hiç komik değil oyuncu kadrosu değişmiş berbat harcanan paraya yazık daha güzel olsaydı aynı oyuncu kadrosuyla 4 çıksın diye merakla beklerdim ama hiç şimdi beklemiyorum o kadar kötü .En güzeli sağ salim 1 ve Sağ sağlim 2 Onları Tavsiye ederim.
    Erdem Özdemir
    Erdem Özdemir

17 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
    oyuncu kadrosunda bu kadar değişiklik olması filmin orjinalligini bozmuş, küfürler aşırı gereksiz ve itici.
    Orkun Cankurtaran
    Orkun Cankurtaran

30 Haziran 2024 tarihinde eklendi
    Fragman bile yeter,izlememe gerek yok.Önceki filmin beğenilen bazı sahnelerini kopyalayıp yapıştırmışlar.
    Sarayyapiinsaatt
    Sarayyapiinsaatt

17 Haziran 2024 tarihinde eklendi
    Hayatımda bu kadar kötü film görmedim ömrümde hayatımda böyle rezil bir film izlemedim . Bunu yapmasaydın daha iyiydi .
    Mert H
    Mert H

13 Haziran 2024 tarihinde eklendi
    Gereksiz küfürler ve efektleri saymazsak John Wick ve karakterler fena değildi. Yine de kötü olduğunu değiştirmiyor.
    Mark Kaplan
    Mark Kaplan

7 Haziran 2024 tarihinde eklendi
    Bu kadar bomboş bir film izlememiştim son yıllarda ,senaryo kopuk , oyuncular konsantre değil , mimikler oturmamış .
    Serife Cetinkaya
    Serife Cetinkaya

4 Haziran 2024 tarihinde eklendi
    Oyuncusu, yönetmeni, kurgucusu kimse demedi mi biz ne çekiyoruz diye ? Vakit kaybı, gerçekten çok kötü filmin verdiği bir fikir yok, düşündürdügü yok eğlendirdigi yok ne amaçla çekildi ?
    شهاب آزاد
    شهاب آزاد

2 Haziran 2024 tarihinde eklendi
    Harika bir film çok severim sonraki bölümü bekliyoruz eıinize saglik gerçekten harika olmuş çok severim
    Msc
    Msc

1 Haziran 2024 tarihinde eklendi
    Sağ salim 1 i taklit etmeye çalışmışlar, olmamış becerememişler. Sağ salim 1 i beşinci kez izleyin bunu izlemekten iyidir.
    Serkan Yeşil
    Serkan Yeşil

1 Haziran 2024 tarihinde eklendi
    Evet 3.seri ilk ve ikinciden farklı olmuş katılıyorum fakat kaliteli oyuncular oynamış. İlk ve ikinci seriden de ayrı tutarsak fena değildi. Keşke ilk iki seriye göre çekselerdi ama bu demek değildir ki film kötü. Sadece sanki bağımsız olmuş gibi bu yüzden beğenilmediğini düşünüyorum.
    Burak Gün
    Burak Gün

30 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
    Keşke hiç çekmeselermiş. İlk filmlerin kalitesi den eser yok. Çok çok kötü. Amatör yapım gibi olmuş. Zorlama sahneler. Eskileri dışındakiler kötü oyunculuk. Yine zorlama hikaye devamı. Zaman kaybı.
    C K (CikolataliKetcap)
    C K (CikolataliKetcap)

29 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
    Abi berbat bile fazla bu filmi tanimlamak için. 90lar sonu 2000ler başı lise mizahi. Küfürle, sakarlikla, internette meme olmus videolardan repliklerle çekilmis bir film. Filmi özetliyim: giriş anani s... , or..., kuşum, o.ç gelişme anani s... or... kuşlar küfürler, sonuç anani s...., or.... of sıkıldım yazarken.