Seray Y
23 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Olmamış hiç olmamış,ilk olmayan eski oyuncu Burçin bildik olmadan tadı kalmamış,yeni başrol oyuncusu Toygan Avanoglunun oyunculuğunu guldur guldurde de aynı burda da çok stabil buluyorum,filmde onceki ikisinde de o oynamis gibi gosteriyorlar o kısımda iticilik oluşturmuş. pelin orhuner yuz olarak çok güzel ama onun da oyunculuğunu yapmacik buldum,şive olması gerek fakat beceremiyor,konu olaylar desen ultra saçma eski tadı yok ilk seri efsane ikinci de eh iste dedim ucuncusu asla beklentimi karşılamadı
Tek kelimeyle rezalet bir film. Bir film küfürle başlar küfürle devam eder ve küfürle biter mi oluyormuş demek ki. Sağ Salim 1 ve Sağ Salim 2 'nin komik olduğunu güzel olduğunu eğlendiğimizi bilip de gülmeye gittik hevesle ama filmin sadece tek bir yerinde zorla güldük gerçekten iğrenç ötesi bir film olmuş. O yüzden sizde 1 ve 2 komik bu da komiktir diye düşünüp gitmeyin paranıza yazık, paramızla rezil olduk gerçekten şaka gibi ve filmdeki küfürlerden o kadar rahatsız olduk ki anlatamam çocuklarla asla gidilmez ben hayatımda bu kadar küfürün kullanıldığı bir film görmedim ciddiyim. Kaliteli insanların gitmemesi gereken bir film. REZİL BİR FİLM, SAÇMALIK.
Film ilk dakikadan itibaren küfürle başladı ve sanatsal,komedi herhangi bir unsur olmayan sadece küfürle beslenen bir film olmuş.Ailece gittiğimiz sinema salonundan arayı beklemeden çıkmak zorunda kaldık.Hiç güzel bir film değildi.Kimseye tavsiye etmem.
Türkler neden şaklabanlığı komedi zannediyor anlamış değilim, ilk dakikalarda başlayan şaklabanlığa dayanamayıp ileri sardım baktımki rezaletten başka bişy yok kapattım, izlemeye değecek hiçbişey yok, güzel vaktinize yazık, son 20 yıldır bu tarz rezilliklerle türk sinemasının içine ettiler,
Bu filimi nerden izleyebiliriz sinamasinamaya gidemedin ama hangi platforumda yayinlacanacak ve ne zaman yayinlacak bi bilgiverebilirmisiniz fragmani var biliyorum
Sağ Salim 2 ile alakası yok Boşa zaman harcı İyiki kısa kısa bölüm izledim hiç bukadar keyifsiz Film izledim sayılır VTR gibi izlemiş gibi oldum söylemeden de yapamayacağım SAĞ SALİM OYUNCUSU BURÇİN BİLDİK Neden kadro da yokdu anlamış değilim 3 film çekdi helal olsun izleyici ekrana çekmeyi başardı
Sayın yönetmen : onca yapılan emeğe set arkası ve seslendirenlerin zamanına yazık sizden daha güzel film beklerdim işin açıkcası üzüldüm ...
Notum : 1 yıldız kesinlikle izlemeye karşıyım ( herşey eskiden güzelmiş ) hiç usanmadan izletiyor hatta dün gece Bein connect de izledim gülmekden ağrılar girdi
Evet 3.seri ilk ve ikinciden farklı olmuş katılıyorum fakat kaliteli oyuncular oynamış. İlk ve ikinci seriden de ayrı tutarsak fena değildi. Keşke ilk iki seriye göre çekselerdi ama bu demek değildir ki film kötü. Sadece sanki bağımsız olmuş gibi bu yüzden beğenilmediğini düşünüyorum.
Bu ne ya ,Sag salim 3 bekliyorduk ama Olmamış, izlemek zaman kaybı yazık sağ salim 1 ve 2 muhteşemdi kadro değişmiş zerre kadar beğenmedim ve aşırı derecede küfürlü