Zaferin Rengi
    Zaferin Rengi hakkında görüşlerin ?

Hakkican Àydogdu
    Hakkican Àydogdu

20 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Harika bir filim emeği geçen herkese çok teşekkürler inşallah yakın zamanda 3 temmuz ile ilgilide bir film gelir 🙏 Dualar ve himmetler ile ayağa kaldıranlara inat Fenerbahçe
    Ecrin Cetin
    Ecrin Cetin

En büyük cimbom
    GGAALATASARAYY♥️💛♥️💛 ♥️💛♥️💛♥️💛♥️💛♥️💛♥️💛♥️💛♥️💛💛♥️♥️♥️♥️♥️💛💛💛💛💛♥️♥️♥️♥️💛💛💛💛💛💛♥️
    Serkan Erdogan
    Serkan Erdogan

20 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Kotu yayin sirf fenerbahceyi ovmek icin yapilan kurgu film bu film yapan alsin tepe tepe izlesindin
    metinkayranın dünyası
    metinkayranın dünyası

20 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Yalan tarih berbat film.bu kadar tarihi carptirma gormedim.kurtulus savaşını baya basitlestirmisler.
    Emin g
    Emin g

20 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    harika bir film bikere böyle yapılması zor bir flimin hazrılık aşaması plato videolarııa izledim büyük emek var. helal olsun ABDULLAH OĞUZ HARİKA BİR İŞ ÇIKARMIŞ ÖZELLİKLE GALİP KAPTANA HAYRAN KALDIM KUBİLAY AKA HARİKA OYNAMIŞ. Plato da TOPRAK SAHADA MEŞİN YUVARLAK TAŞ GİBİ TOP GİBİ SERT AYAKKABI TAKSİM STADYOMU ÇOK EMEK VAR dömenin istanbul futbolu çok yansımış flimde KUBİLAY AKANIN bir söyleşisni izledim müthiş emek var.
    Yuşa Dalkın
    Yuşa Dalkın

20 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    berbat bir film benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee spoiler:
    spoiler:
    spoiler:
    Hakan Yaman
    Hakan Yaman

20 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Bir futbol filminden çok daha fazlası. Hâlâ etkisindeyim. Nasıl ki Kadıköy coğrafi olarak İstanbul ile Anadolu'yu bağlıyorsa, bu filmde de işgal İstanbul ile Anadolu direnişi arasında kurulan köprüyü tarihsel olarak görüyoruz. Epik sinemanın güzel bir örneği.
    CD G
    CD G

20 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Mükemmel, inanılmaz bir film çok duygusal çok beğendim herkese öneriyorum eminim beğeneceksiniz emeği geçen herkese teşekkür ederim
    Bilal Kozan
    Bilal Kozan

20 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Burdan oç oruspu çocuk lari GS li taraftar Lara sesleniyorum.annenizi sikim sizin olum.karakteriniz varmı lan utananin lan öç evlat lari filim.muk oruspu çocuk lari izlemeden yorum liyor lar sizin takiminiz filim.cikarac çak filim yok anca eleştirirsiniz tabi niye Fenerbahçe annenizi siksin Fenerbahçe babaniz Fenerbahçe lan burdan bütün GS lilerin anasinjn amına girim
    HULK Gaming
    HULK Gaming

20 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Türkiyenin en büyük spor kulübü fenerbahçe olduğunu bir kez daha görmüş olduk.💛💙
    Film eleştiriye açık olsada olay örgüsünu gerçekten güzel yansıtmış.
    Hakan Tok
    Hakan Tok

19 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Konusunu gerçeklerden alan mükemmel oyuncu kadrosuyla çok güzel bir film olmuş. Emeği geçenlere teşekkürler.
    Furkan Güler
    Furkan Güler

19 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Milli mücadeleyi anlatan harika film kesinlikle izlenmeli oyuncu kalitesi de oldukça yüksek tebrik ederim
    Efw
    Efw

19 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Galatasaraylilar basmıştır burayı zaten bende geldim şampiyon yine Galatasaray olucak haberiniz olsun 😉
    ZAN YAPIM
    ZAN YAPIM

20 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Maklubecilerin Atatürk düşmanı olduğunu hepimiz biliyoruz, onları çok üzecek bir film. Güzel günler göreceğiz güneşli günler
    Atakandoganer_fb
    Atakandoganer_fb

19 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Filim güzel özelikle Milli Mücadeleyi anlatması açısında. Oyunculuklar çok iyi. Biraz tarih bilen birisi için zevk alacak bir filim.