Zaferin Rengi
    Zaferin Rengi hakkında görüşlerin ?

İlker Çakmak
    İlker Çakmak

23 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Beklentimin çok üzerinde bir film,milli mücadele zamanı Fenerbahçeli başkan ve oyuncuların halk ve kuvayi milliye kuvvetlerine hem manevi hem maddi faydalarını anlatan,tarihi gerçeklik olarak başarılı bir film
    Murat Karadağ
    Murat Karadağ

22 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Yaşa @Fenerbahce ...gurur duyarak izledim..futboldan çok ötesinde ...iyi ki Fenerbahceliyim #ZaferinRengi
    Samet Ataman
    Samet Ataman

22 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Türkiye tarihinin ve hatta dünya tarihinin gördugu ve görebileceği en büyük spor kulübünün filmi harika tam bir başyapıt
    azmibay
    azmibay

22 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Buradaki gs taraftarlarının yazdığına bakmayın, gayet güzel bir film. Fenerbahçe'nin şanlı tarihini, neden ulu önderimizin ve vatanseverlerin Fenerbahçe taraftarı olduğunu tarihi gerçekleri kullanarak beyazperdeye aktarmışlar.
    Av Cananpehlivan
    Av Cananpehlivan

22 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Filmi çok beğendim ve izlerken çok duygulandım.milli mücadele dönemi gerçeklere uygun ve etkileyici şekilde anlatılmış . Tüm oyunculuklar mükemmeldi. Film kesinlikle Fenerbahçe propagandası değil, işgal kuvvetlerine karşı halkın her yönden mücadele verdiğinin, bunlardan birinin de futbol maçları olduğunun hikayesi anlatılıyor. Bu film sayesinde o dönemlere ilişkin çok şey öğrendim. Futbolla alası olmayan biri olmama rağmen her anını ilgiyle izledim. Umarım film hak ettiği ilgiyi ve izleyiciyi bulur. Kesinlikle herkesin izlemesi gereken önemli tarihî bir film. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
    Berna Nur Sakallıoğlu
    Berna Nur Sakallıoğlu

22 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Bu filmin beyaz perde de 2 küsür puan almasına şaşırdım. Filmi dün izledik. Yorumlara zaten güvenmemiştim. İnanılmaz! Tek kelimeyle harika bir film. Yorum yapan kullanıcılar için bunun bir spor kulübünden çok öte olduğunu ve filmi izlemeden karalamak için düşük verdiklerini düşünüyorum. Fenerbahçeli olun olmayın mutlaka gitmenizi öneririm. Mesele kulüp meselesi değil mesele bağımsızlık ve kurtuluş meselesi en önemlisi milli mücadele zamanında nasıl bir olduğumuzu ve beraberce bu zaferi göğüslediğimizi iliklerime kadar hissettim. Spor külübümüzden insanlarımıza kadar herkes bir oldu. Bu film içinde bir olma zamanı,zaman zıtlaşma zamanı değil. Elinizi vicdanınıza koyun ona göre yorum yapın. Buradan da filmde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ellerinize sağlık. Bir şey olduysa oldu demeli,erdemli olun.
    Merttt merttt
    Merttt merttt

21 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Filmi izledi ve fenerbahçeli taraftarların beğenisini toplamak için her şeyin abartılarak sunulduğunu düşünüyorum bana hiçbir noktası inandırıcı gelmedi.
    Hatun Şahin
    Hatun Şahin

21 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Futbolcuların az kitap okuduğunu bilirdim .Fakat seyircisini bu kadar aptal yerine koymalarini anlayamadim.Ataturk çene kulaklar o nasıl bir makyaj bu yapımda emeği geçen herkesi alkışlamak gerekir.Turk sinamasi ve bugün ki teknoloji dünyasından hiç yararlanmamalari beni bir fenerbahceli olarak cok üzdü. Zamanımı çaldılar.
    Oğuzhan Horseman
    Oğuzhan Horseman

21 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Hadi bu film Türk spor tarihinin en iyi filmidir. Kendinize bir iyilik yapın ve 1/10 veren kaybedenlere aldırış etmeden bu filmi izleyin. Bu film en kötü düşünen kişiye bile en az 7/10 verebilir. Ülkemizin tanıtımına engel olmaya çalışan zavallıları bırakın. Ön yargılarınızı bir kenara bırakın ve keyfini çıkarın umarım. Bundan keyif alacaksınız, rakip oyuncuların bu aptallığını görmezden gelip bu filmi izleyeceksiniz. Türkiye tarihinin en zorlu sürecine tanık olun ve yaşayın. Filmin tadını çıkarın. İyi vakit geçir. Bu filmi izleyin. Onu izle. Bu film bunu hak ediyor. Lütfen izleyin ve görün. Galatasaray'ın kaybedeni var. Kaybeden olarak kalacak. Umarım Beyoğlu kaçaklarını görmezden gelir ve bunu izlersiniz. pişman olmayacaksın
    İlker
    İlker

21 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Harika bir filmdi izlerken insan gururlanıyor tüylerim diken diken oluyor harika bir film yapmışlar emeği geçen herkese teşekkürler.. 💎
    KEMAL YÜCEKAYALAR
    KEMAL YÜCEKAYALAR

21 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Film genel olarak izlenebilir bir tabana oturtuldu. Oyun kadrosundan sete kadar kusursuza yakın bir imaj yaratıldı. Özellikle tarihsel açıdan geçerlik ve geçerlilik konusunda film kendi içerisinde herhangi bir eksiklik ya da yanlış barındırmamakta. Oyunculuk ve oyuncuların seyirciye yönelik belagatı oldukça etkileyici. Maç sahnelerinin izleyiciye etkisi önümde oturan 8-9 yaşlarındaki çocuğun her golde sevinmesi bu etkiyi yeterince betimleyecek derecede. Kısaca filmin olumsuz yönde eleştirilecek yönleri mutlaka vardır fakat bu ciddi film eleştirmenlerinin işi.
    Ferhat ÖZSOY
    Ferhat ÖZSOY

21 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Holiganlıktan,Fanatiklikten gözü dönmüş Malûm Yapının camiasının yaptığı olumsuz,aşağılık yorumlara bakmayın siz...Neticede Fransızların gölgesinde kurulan Camia; bir taraflarından Tarih uydurup yalan,yanlış yorumlar yapmaları gayet normal.. Fenerbahçe'yi bitirelim derken Türk Futbolunu bitirenlerin; Fenerbahçe'yi eleştirelim derken Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Tarihine bile dil uzatmaları aynı şey...
    Gelelim Zaferin Rengine...
    Her yönüyle muazzam bir yapıt olmuş...
    Oyuncu Kalitesiyle,Tarihin Akışını nüksetmesiyle...
    O yüzden birkez daha yüksek sesle;
    Sen çok Yaşa Fenerbahçe 💛💙
    İyi ki Varsın Fenerbahçe 💛💙
    İyi ki Varsın Cumhuriyet 🇹🇷
    Ethem ÇAĞRI
    Ethem ÇAĞRI

21 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Bir takım taraftarı düşünün tarihini bilmez atasına bi haber fanatik bir ergen sürüsü saldırıları ile yıldız veren. Bugün de her zaman olduğu gibi Cumhuriyetin mihenk taşlarından biri olan Fenerbahçem ile gurur duydum. Topyekün bir mücadelenin sadece bir kısmı bu film. Karşı takım taraftarı çok üstüne alınmamış neden olduğunu galiba liselerinden dolayı herkes tahmin edebiliyordur diye düşünyorum :) FENERBAHÇE YIKILMAZ. ULU ÖNDER ATATÜRK'ÜN HANGİ TAKIMI TUTTUĞU DEĞİL HANGİ TAKIMIN ONUN İZİNDE GİTTİĞİ MESELE.
    İLKER GEDİK
    İLKER GEDİK

21 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Sadece Fenerbahçelilerin değil herkesin izlemesi gereken bir film. Milli Mücadele dönemine ait mükemmel bir senaryo olmuş. Tarihi çok güzel aktarmışlar. Helal olsun. Her Türk’ün izlemesi gereken bir film
    Klavyetör
    Klavyetör

20 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    elinden vekilli alınan asker kaçağını yüceltmek mi ? muhteşem yüz yıl'ın ekibi mi el attı bu filme ?