düğün dernek ayarında eğlencelik bir komedi umuduyla gittik, fakat vasat bir komedi ayarında geri döndük. Küfürsüz olması güzeldi. Filmin sonu da iyiydi ama arasında kalan kısımlar çok beklentiyi karşılamadı. konu vasat
Bir kaç ince espri harici başka bisey yok. Senaryo çok çok çok kötü. Salonun yarısı ikinci yarıya girmedi. Yakışmadı krala. Sadece film olsun diye yapılmış.
Selçuk Aydemir "yaptığım en iyi proje" deyince beklentiyle gittim. Ancak hayal kırıklığı yaşadım. Çekimlerde teknik anlamda sadece meraklılarının anlayabileceği bir şeyler yapmış olabilir. Uzun sahnede Ahmet Kural'ın her iki role de kesintisiz bir şekilde bürünmesi gibi. Ancak bu tarz teknik "güzelliklere" takılıp bütünü kaçırmış. Hiç bir şekilde seyirciyi çekmedi. Bir sahnede dahi gülümseyemedim. Ama en kötüsü kulaklarınıza tecavüz eden arka plan müziği ve gereksiz bağırış çağırış. Yakışmadı Selçuk Aydemir ve bu kadroya. Resmen yazık olmuş
Bu kadar kalitesiz bir film izlemedim ahmet kural ismi bitmiş demekki aldanıp kesinlikle gitmeyin proje felan yalan olmuş her şeyi paraya çevirmişler 1saat 45 dakika Film molasız asla mimik kımıldamıyor
Ahmet Kural ismini görünce filmi çok güzel bekledim ancak, komedi filmleri bitince insanın aklında az süreliğine olsa bile bir replik kalır, burada neredeyse gülünen bir şey olmadı. Ahmet Kural'ın eski filmlerini kahkaha atarak izlerdim ancak bu olmamış.
Bu filmin bir emektarı ve bir Çorum lu olarak her nekadar senaryo yu bilsemde sinemada eşimle izlediğimde tamamen bir hayal kırıklığı yaşadım ,filimde yaklaşik 750 figüran oyuncu emek verdi bende dahil yazıktır günahtır herkesin yüzü buzlanmış bir sürü görüntü kesilmiş karrna karışık bir montaj ne anlatıyor belli değil çocuklarım beni izlemeye gidiyor ortada doğru düzgün görüntü yok bu haksizlık yakışmadı size galayada davet etmediniz
Ahmet Kural ın olduğu film lerde efsaneler çıkar her daim ama bu film olmamış diğer film ve dizilerde 20/30 gülerken bu film de Max. 2/3 tür bu üzdü açıkçası film bitmeden çıkmak zorunda kaldık çünkü sarmadı. Konusu ne onu bile anlamadık bazı oyuncuların sergilediği performans aşırı yapmacıktı.