Mutluyuz
    2,6
    Mutluyuz hakkında görüşlerin ?

Baris_kotes
    Baris_kotes

12 Eylül 2024 tarihinde eklendi
    Digital bir platformda izlememe rağmen yarısına kadar gelemedim. Bu kadar kötü bir senaryo olamaz.Film yayına girmeden önce yapımcısı filmi hiç mi izlemez?
    Mert H
    Mert H

13 Haziran 2024 tarihinde eklendi
    Skeç tadında, eskileri hatırlatan ve film olmayacak parçaların bir araya gelmesiyle film oldurulmaya çalışılmış bir yapım. Kötüydü.
    Isakarya_26
    Isakarya_26

10 Haziran 2024 tarihinde eklendi
    Acun totosu yalayarak bi yere gelen ne şarkıcının yaptığı şarkı sanat, ne komedyenin yaptığı komik. Rezalet vakit kaybı basit zeka örneği bir zırvalık... mahşerde hesabı sorulur izlerken geçen zamanın
    Emre Adıbüyük
    Emre Adıbüyük

4 Haziran 2024 tarihinde eklendi
    Yıldız Tilbenin şarkısının geçtiği sahne çok iyiydi 👏🏻 başarılar amaç sonuç güzeldi seni seven kalbim sana deli oluyor anlasanaaa❤️❤️
    YılmazPütün
    YılmazPütün

4 Haziran 2024 tarihinde eklendi
    İbrahim Büyükak filmlerini severek her filmini izlemiş biri olarak üzülerek söylüyorum ki hiç olmamış, hikâye senaryo çok kötü.
    Ahmetturan Simsek
    Ahmetturan Simsek

3 Haziran 2024 tarihinde eklendi
    Bence çok kötü, verilen emeğe paraya yazık. İbrahim büyükak'In önceki filmleri güzeldi ama bu film gerçekten değmez
    Anıl Akbulut
    Anıl Akbulut

1 Haziran 2024 tarihinde eklendi
    Hiç beğenmedim senaryodaki diyaloglar çok amatörce gereksiz uzuyor ve komik.değil.Kadın erkek oyuncular arasında bir enerji.oluşmamış bence Ayrı ayrı filmleri iyiydi. Oyuncular yetenekli ama filmi kurtarmamış maalesef
    Ahmet K
    Ahmet K

24 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Hayatımda tahmini 100 den fazla sinemaya gitmişimdir ilk defa uyuya kaldım gerisini siz düşünün. salon maalesef doluydu ve kimse mimik dahi oynatmadı
    Zeynepdemiralp298
    Zeynepdemiralp298

15 Şubat 2024 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en kötü filmlerin 2.si bu film yasemin sakallıoğlu’nun zengo filmi de bir o kadar kötüydü sadece Yasemin olsa bu filmde asla gitmezdim İbrahim büyükak var gülümseyebileceğimiz sahneler mutlaka olur düşüncesiyle gittik ama tam bir fiyaskoydu.Filmin bitmesini beklemeden terkettik salonu böyle kötü ve basit senaryoları sinema gibi ciddi platformlarda izleyiciye sunmak gerçekten büyük cesaret çünkü senaryonun sağlam, içi dolu konuların sunulması gerekir seyirciye bence bu sitkop/komedi olsa da, ben bir kez daha hayal kırıklığına uğradım yaseminin filmi için,izlerken verdiğim zamana üzüldüm..
    bilginokuryazar
    bilginokuryazar

29 Ocak 2024 tarihinde eklendi
    Oyunculukların eleştirisinden ziyade sonunda verilen mesaj değerliydi. Aslında teknikten ziyade içeriğe odaklanan bir kalemi var İbrahim'in. Ortalama komedi değeri taşıyan bir film olmuş.
    Verasanat Tiyatro
    Verasanat Tiyatro

21 Ocak 2024 tarihinde eklendi
    Film bieka.kez yazılmış belli. Birkaç kez araya ek sahne atılmış . Recep İvedik'in Survivor bölümünü taklit etmiş bire bir. Zaten İbrahim tamamen Recep İvedik taklidi yapıyor. Komik şişman çirkin kaba adam tiplemesi tamamen Şahan'a ait . Argo ve cinsel sapıklık olmaması çok güzel.

Ama film çok basit ve senaryo tamamen hatalı. Aynı esprileri defalarca yapmış.
    Berre
    Berre

20 Ocak 2024 tarihinde eklendi
    Benim için sıkıcıydı. Sevmedim. Vakit kaybı. Konu yok. Sinemadan soğuduk iyice güzel bir yapım göremiyoruz artık
    Irmak
    Irmak

19 Ocak 2024 tarihinde eklendi
    çoook güzel çok eğlenceli çok güldük herkes sonuna kadar izlemeli verildiği paraya değen bir komedi filmi ailecek izlenecek küfürsüz en güzel film 💜💚
    Hilal Tok
    Hilal Tok

18 Ocak 2024 tarihinde eklendi
    Güzel vakit geçirdik. Sıkmadı, akıcıydı. Çok beklenti içine giremezseniz memnun olabilirsiniz. Aile ile gidilebilecek türden; küfür ve bel altına yer verilmemiş. Biz 10/6.5 verdik😊
    Aligokhanyalcin
    Aligokhanyalcin

17 Ocak 2024 tarihinde eklendi
    Filme bugün gitme fırsatım oldu çok beğendim filmi oyuncular harika oynamış tabikide az gülmüş olabiliriz ama çok başarılı bir film olmuş tavsiye ederim gidin.