Çok iyiydi emeğinize sağlık sinemadan keyf aldık uzun zaman sonra sayenizde :)))) korku dolu anlarda ki sesler çok başarılı. Keyifle izledim🧡🧡🧡🧡🧡🧡💐💐💐💐💐💐💐💐
Gitmenizi şiddetle tavsiye ederim gerçekten emeği geçen herkesin eline sağlık çok güzel bir film az önce seanstan çıktım deniz karakteri ve cihan artık benim idolum
Çok güzel bir projeydi. İçinde bulunduğum için çook mutluyum. Biz çok beğendik. Umarım sizlerde beğenirsiniz. Hem korkuyu hemde komediyi yaşayacağınız bir film. Şimdiden iyi seyirler❤️
Renk ,ses,aniçıkışlar effectler merakla bekliyorum yapımı ve oyuncuları tebrik ederim harikasınız gerçek gibi bunu sinema salonunda düşünemiyorum bile 🤩
Görüntü kalitesi oyunculuklar sürükleyici sahneleriyle yönetmenliği korku filmlerine değişik bir yorum katılmış çok başarılı herkese tavsiye ederim....
fragmani bile heyecanlandırıyor bir an önce vizyona girmesini bekliyorum 😊 cesur sahneler ayri bir tat katmis herkesin eline emegine saglik filmi izledigimde 2.yorurum gelicek 🤗😍
Sinemamızda böyle farklı senaryolar yazılmasını ve çekilmesini daha çok istiyoruz. Filmdeki oyuncu seçimleri bence fragmandan anlaşıldığı üzere gayet güzel gişesi bol olsun mutlaka izlemeye gideceğim