Ankarali0606
21 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Filmin ilk 30 dakikası rezalet son 5-6 dakikada geçiş. Arada ortalama 1 saat 10 dakika gibi uçak sahnesi var işte tek ince güzel sahneler, arada güldüren sahneler buradaydı. Uzun bir zaman sonra siyasi mizah ve eleştiri izledim iyiydi diyebilirim. Konu olarak Recep İvedik 7'yi andırıyordu. Özellikle ilk 30 dakika küfür ve cinsellik muhabbeti çoktu bu rahatsız ediciydi çerezlik ortalama bir filmdi uçak sahneleri cidden yer yer iyiydi, idare ederdi. Ne çok iyi ne de uçak sahneleri hatrına çok kötü geçer.
Bu adamlar komedyen ve senaryoyu yazarken kendileri güldümü yada halkın güleceğinimi düşündü acaba. Komedi değil aksiyon değil, yani hiçbirşey değil. Sadece siyasi eleştiri var. zaman kaybı.
Koskoca BKM nasıl bu kadar kötü bir film çekmiş anlamadım. Film başlı başına aşıri uzatılmış bir güldür güldür skeçi gibi ve şakalar son derece seviyesiz. Oynayan oyuncuları sevmeme rağmen film son derece başarısızdı
Siyasi komedi çekmeye calismissiniz ama pek olmamış.Verilmek istenen mesajların baskı ve sindirme politikasının arttığı dönemlerde-80 darbesi sonrası çekilen filmlerde de bu vardi- karikatürize edilerek verilmesi filmin kalitesini maalesef düşürüyor. Sanat cesurdur ve boyun eğmez. Baskıların en yoğun olduğu dönemde bile cesurca Diktatör filmini çeken Chaplin gibi olun ya da madem bir şeyleri söylemeye cesaretiniz yok, susun, bu konulara hiç girmeyin. Çünkü böyle fimler çekilince "biz de rahatsızız ama korkuyoruz " diyen cogunluktan oluyorsunuz. Unutmayın cesaret bulaşıcıdır, cesaretin bulaşması için cesur olun.
İğrenç bir film.Çocukların beynine komiklik adı altında seksi aşılayıp sonradan neden bu kadar sapıklar çoğaldı aldatmalar çoğaldı diye düşünürler.BKM artık her skecinde ya lgbt ya tacizci bi skeci illa bulunduruyor.Ailecek gidenlerin hepsi eleştirerek filmden kalkıp çıktılar.O kadar çok sevindim ki buna👏🏻👏🏻👏🏻Alkışlıuorum o aileleri👏🏻👏🏻
Öncelikle filmin komedi değil tamamen ülke de yaşadıklarımızla ilgili olduğunu bilerek izleyin yorumlardaki dar görüşlülere aldanmayın küfür yerinde kullanılmış cinsellikle yakından uzaktan alakası olmayan bir film, eğer küfür ve cinsellikten dolayı ya da filmin komik olmadığını söyleyip kötü yorum yazanlar varsa hala tebrik ederim orta doğulu bir taliban üyesisiniz
bence güzeldi sinemasına gitmediğim için pişman değilim ancak kesinlikle denk gelince izlenir sanat eğitici amaçla çok güzel kullanılmış boş ideoloji aşılama amacından uzak durulmuş Türk halkının özeti komedi türü ile yansıltılmış
İnsanların aklından geçirdiği, tarif etmekte cümle ve yöntem bulamadığı bir olgunun; sanatçılar tarafından mizaha saklayarak beyaz perdeye yansıtıldığı, taraf olarak değerlendirilecek her kesimin eşit eleştirildiği bir başyapıt. Karakterlerden sadece kahkaha attırması belenerek izlendiğinde en olumsuz eleştirilerin yapılabileceği bir film. Aramaları cevaplamayın, mesajlara bakmayın, filme odaklanın… kesinlikle tavsiye edeceğiniz bir sanat eseri olduğunu farkedeceksiniz. Başka bir gerçek var ki; her izleyen filmi değerlendiremez ama, her oyuncu da bu senaryoyu oynamaya cesaret edemez.
Ali Sunal ve ekibini bir kısmı olan Güldür Güldürün ekibini böyle amatörce filim çıkarması ağzı bir karış açıkta bıraktı çok kötü sanki sektörde birinci ayları
Seçimi hazmedemeyip böyle hazmedelim demişler Business da sürekli uçan kendileri haberleri yok Nasıl bi bölücü oyuncu zihniyeti utanmaları lazım şunu yayına verdikleri için film komik değildi ama acizlikleri baya komik 😀