su-sisesi
2 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Yani öncelikle sinemamızın eksikliği hissedilen bir türde bir yapimla seyirci karşısına çıktığınız tebrik etmek istiyorum..John wick yarattığı aksiyon furyasindan etkilenildiği çok bariz olan bu yapımda maalesef aksiyon ve dövüş kareografileri tabiki yetersiz..baş karakterimiz ise tam bir cenabet desek ayıp etmeyiz..askerken yaşadığı sorun...inzivaya çekildiğinde yaşadığı sorun..ise girince yaşadığı sorun..yani nerede bir bklk var bu yanibaşında bitiyor...son sahnelerde o çukur dizisini andıran mahalle muhabbeti..John wick gibi wike wike herkesi indirmeden..bilal kamyoncu daha çok ekmek yemen gerek her şey parayla olmuyor diyerek daha iyisi için gayret rica ediyoruz...yönetmenimiz ise her türde var zaten..musallat ta var hep yek te var burda var neslican filminde var....ama son üç yapımında biraz gelişme var...takashii miikenin Türk şubesi gibi
hollywood fanatikliği yapmak istemem ama filmin sacmalıgı girişten belli atakanın kompozit baslık takmayıp diğerlerinin takması komutanın gündüz vakti gece görüşü takması ve sadece onda olması , grup halinde ilerlerken ekibin arkadan geleni kontrol etmemesi ilerlerken sadece 1-2 kişinin nişan alıp yürümesi ve diğerlerinin koşması catısmaya dagılıp , bir cok koldan saldırmaları gerekirken aynı yerden cıkar cıkmaz üzerlerine kurşun yagmuru yağmaları ve öndeki askerler ilerlerken arkalarından diğer grupların öndekilere ateş etmesi hayatımda bu kadar amatörce film görmedim en basından kalitesizliği ele verdi kadına saldıran adam öldü mü kaldı mı belli değill ardından fabrikada yaralanan dayının nereden nasıl yaralandıgı belli değil,bu kadar kaliteli oyuncuların bu tarz sacma sapan filmlerde olup citayı düşürmelerini anlamıyorum izlemeyi bıraktım kimseyede tavsiye etmem
maalesef vasat kalitesiz bir film. Bir tane ünlü var o da Ufuk Özkan, o çıktığında da görünsün diye slow motion yapıyorlar. O da nasıl bu filmi kabul etmiş hayret. Oyunculuk desen yok zaten diğerlerinde. Aşırı kalitesiz bir çekim hint filmi düşük bütçeli John wick gibi ama gerçekçilik ve kalitesi eksik hali. Yani ülke için utanç verici diyebilirim. Burada oynayanlar kesiklikle şu an utanıyorlardır.
Bir film bu kadar mı kalitesiz olur. Baştan sona berbat senaryo, mantık hataları, berbat oyunculuklar, berbat efektler. Ufuk Özkan'a yakıştıramadım açıkçası. Sakın afişe falan aldanıp seyretmeye kalkmayın. Bir de Netflix'e koymuşlar. Utandım resmen.
Nerde bir film var çalma çabasına giren Bilal abimiz havada uçan ı kaçanı kauna (jhon)abimiz GB indirmeye çalışan eski asker abimizin filme bir kadının hayatını kurtararak hapose girmesinden mütevellit.Hapisden çıkdığında ise kızı güzel abimiz yanında soluğu buluyor tabi seneryoda abimizin kızı da ölünce ben çekerim emaneti diyerek atarlı giderli baskın yapıyor boncuk tabancası kulanılan bu sete herkez yumruk yumruğa Lan birinizde uzaktan sıkın bir anlamı olsun mekanları basa basa pusu kura kura bitiremeyen abimiz binden aldığı bombayla kötü adamlarımızın odasına girer abimiz yine insaflini kulanarak birini canlı bırakıyor neden adallet için filmi a102 den silahları binden alan kahramanımız için bu bir film
Yönetmen: Ya atakan gel sana bir film yapalım. Atakan: Nasıl bir film abi ? Yönetmen: Ya sen işte koş ateş et bi şeyler yap. Sürekli sert sert bak olay çıksın herkesi döv.
Film üzülerek söylüyorum ki rezalet. Efektler berbat, silahlar kötü, oyunculuklar kötü, senaryo kötü uzun zamandır bu kadar hayal kırıklığına uğratan bir film izlememiştim.
Mümkünse bu memlekette Alper çağlar dışında kimse silahlı ve asker temalı film çekmesin, dünyanın en kötü filmi. O kadar beğenmedim ki sırf 1 yıldız vermek için beyazperde hesabı açtım. Vakit kaybı tamamen
Maalesef ne oyunculuk ne geçişler ne sahneler hiç biri olmamış emeği geçenlere teşekkürler.en iyi Usta ve kızı oynamış bence.umarım bir dahakine daha iyi olur saygılarımla.
Birkere senaryo yabancı filmlerden alma, hadi izleyelim dedik prodüksiyon çok kötü. Belki düşük bütçeli bir film diyecekken saçma sapan sahneler bunun neresini düzeltelim. Yani sırf daha ne kadar saçmalanacak diye sabırla sonuna kadar bekletti ama. Belki buda bir stratejidir.
Filmin konusu Kadir Şeker in başına gelenleri anlatıyor diye düşündürdü. Yabancı aksiyon filmlerini animsatsa da bence başarılı olmuş konusu çok sıradan gibi görünse de ne yazık ki böyle olayları hep duyuyoruz. Ama duyarsız kalıyoruz.Oyuncuların performansı harikaydı.