Cin Sureti
    3,1
    Cin Sureti hakkında görüşlerin ?

Melisa Lale
    Melisa Lale

26 Şubat 2023 tarihinde eklendi
    Insanlar ne kadar acimasizca elestirmis,yok hayatinda izledigi en kotu film oldugunu iddaa etmis,bu arkadaslar hayatinda film izlememis demekki,sizinle ayni fikirde degilim,filmin eksikleri olsada bir emek var sonucta,tamamen karalama operasyonu yapmislar yorumlariyla,hayatinizda kac kult film izlediniz,dramaturji ne demek,sinema acilari ne demek dunyadan bir habersiniz,herkes elestiri yapmasin burda lutfen
    Özlem Şen
    Özlem Şen

25 Şubat 2023 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en saçma filmdi. Bilete boşuna para verip gitmeyin biz pişman olduk. Oyuncuları ve çekimi amatör komedi filminden farksızdı. Korkmadık saçmalıklara güldük.
    Berkay Yükcü
    Berkay Yükcü

26 Şubat 2023 tarihinde eklendi
    Tüm izleyicilere sesleniyorum!!! HAYATIMDA İZLEDİĞİM EN KÖTÜ FİLMLERDEN. Bu filmi izleyemek paranızı çöpe atmakla aynı şey. Bakın çok ciddiyim. Film korku filmiydi ama biz 4 arkadaş kahkaha attık. Stand up gösterisine gitmiş gibi güldük filmin berbatlığına. Seneryo,oyunculuklar, çekim açıları, sinematografisi daha aklıma gelmeyen tonla şey… İZLEMEYİN, İZLERMEYİN
    Mehmet Tan
    Mehmet Tan

25 Şubat 2023 tarihinde eklendi
    Size yemin ederim ki ben 3-4 arkadaşımı toplayıp amatör bir kamera ile bundan daha iyi bir film çekerim.. yazıklar olsun.. verdiğim parayı helal etmiyorum
    Burak Kara
    Burak Kara

25 Şubat 2023 tarihinde eklendi
    Hayatımda bu kadar berbat bi film izlemedim param çöpe gitti zaman kaybı kesinlikle izlemenize gerek yok
    Serpil Kosak
    Serpil Kosak

24 Şubat 2023 tarihinde eklendi
    Az önce filmden çıktım,arkadaki okuma sesleri ne öyle ya,en çok onlardan korktum.Filmde hem korku var hem aşk var 👍
    hasan kabzen
    hasan kabzen

24 Şubat 2023 tarihinde eklendi
    Açıkcası korkmayı hiç beklemiyordum,ama bekledigimin daha fazlasıymış bu film.5 6 yerde saglam bi korktum.Elinize saglık,giseniz bol olsun
    Özge Dereli
    Özge Dereli

20 Şubat 2023 tarihinde eklendi
    Cidden kapak fotografi korkutucu olmus.Zebun'dan sonra dogru duzgun korku filmi gelmemisti,bu film beni ümitlendirdi
    Yeşim Özkan
    Yeşim Özkan

20 Şubat 2023 tarihinde eklendi
    Dabbe ve Siccine rakip mi geliyo ? Fragman ve afis dikkatimi cekti,mutlaka gidicem.Umarim Konya'daki sinemalarada gelir