Özür Dilerim hakkında görüşlerin ?
7 Eylül 2023 tarihinde eklendi
Türk komedi filmlerinin standartlarına göre ortalama bir film. Komedi sahnesi beklentilerden çok daha az olmasına rağmen eğlenceli yapısı ile kendini izlettiriyor. Ayrıca senaryodan çıkarılabilecek güzel dersler var. İzlenebilir bir film.

İyi seyirler.
14 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Emeğe saygım olmasa biraz daha farklı yazacağım. Hayatımda milyonlarca flim izledim, bu kadar saçma senaryosu olan bir film izlemedim. Komedi yapmaya çalışıyorlar sözde.
1 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Recep ivedik yanında yüzüklerin efendisi kalir .ne oyunculuk ne senaryo. .. disney yerinde olsam parav vermek yerine para alırım ... Rezalet
25 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Yol arkdasim dan ötürü bklentim büyüktü ama filmin bu kadar kötü olabilecgini sanmazdim. Cok amatörce bi senaryo ne yazik
22 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Yarım saat tahammül edebildiğime inanamıyorum.
Sıfır komiklik, sıfır konu, sıfır oyunculuk. Biri artık lütfen İbrahim'e komik olmadığını söylesin yoksa buna inanmış ve başka filmler çekmeye de cesaret edecek.Oğuzhan sen de İbrahim'e gereksiz yardım yataklık yapmaktan vazgeç..
17 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Çok kötü, +13 yazmasina rağmen o kadar çok küfür vardı ki ben izlerken utandım. İzlmyn .i.............
2 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
MÜKEhhggdgdggdgdhhhh
hhfhfhfhfhfhfhfhfhffhfhfhfhfhffhhf
10 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
İğrenç bir çöp film. 10 dk zor dayandım. Küfürler falan mide bulandırıcı. Bu adamların Yol Arkadaşım vs filmleri güzeldi. Ne olmuş bunlara anlamadım. Saçma sapan bir film. İzlemeyin boşuna.
29 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Çok kötü, saçma sapan ve küfürlü. Bu adamların filmleri böyle olmaz zannederdim. Hayal kırıklığı. Yazık...Yarım yıldız bile verilmez. Keşke sıfır yıldız olsa
17 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Gercekten berbatti benim icin recep ivedik kadar igrenc ve sacma bir filmdi daa fazla beklentilerim vardi kesinlike bir sahnede bile gulmedim,
7 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Çok kötü gerçekten. Hiç kimse bu nedir demedi mi acaba diye diye izledik ama sonunu getiremedik en sonunu sarıp izledik. Yine kötüydü.
1 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Vasat , vakit kaybı söyleyeceklerim bu kadar.O kadar çok boş muhabbetler var ki sıkıyor.Yazikresmengerçekten çok yazık
16 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Film seyir zevki olmayan hiç gülmediğim sıkıldığım bir filmdi ibrahim büyükakın en kötü filmi bence.
24 Nisan 2023 tarihinde eklendi
40 dakika zor dayandım izlemeyin zorlama espiriler , senaryo çöp ,sahneler birbirinden kopuk izlemeyin
22 Nisan 2023 tarihinde eklendi
O değilde gizem karaca nasıl oynadı bu kadar gereksiz bi filmde

Hbence hic izlemeyin vakit kaybi
spoiler: