Musallat 3
2,4

Mert H
Mert H

4 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Sinematik görünümü oldukça düşük ve konu bağlamı birbirinden kopuktu. Serinin en kötü filmi olabilir.
Mustafa Sağdıç
Mustafa Sağdıç

17 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Dabbe ve siccin den sonra en etkileyici ve musallat serisinin devamı olan harika bir film.
Emeklerinize sağlık .
Tebrik ediyorum .
Abdil Demiray
Abdil Demiray

15 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Filme kötü diyenleri gercekten anlamıyorum filmin ses efektleri görüntü kalitesi cekilen mekankar gayette kaliteli ben heves ve heycanla izledim tavsiye ederim
Hale Kaya
Hale Kaya

5 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Musallat 1 ile kıyaslanamaz ama genel olarak güzel boş geçen dakikası yok sonunu az çok tahmin edebiliyorsunuz izlenebilir emek verilmiş güzel bir film
Sezai A
Sezai A

28 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Hasan Karacadağ nerdesin bizi böyle filmlere bıraktın senden sonra korku filmi izleyemez olduk spoiler:
Burak Gezer
Burak Gezer

9 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Harika bir film başarılı
Yani ilk başta çok iyi gidiyor sonrasında baya sardı tavsiye ederim harika
Murat Bayrak
Murat Bayrak

11 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Film berbat derece kötü olay örgüsü yok animasyon efektleri iğrenç korkunç olan hiçbir şey yok sadece zaman kaybı paranız boşuna gitmesin biz izledik siz izlemeyin seyretmeyin seyrettirmeyin teşekkürler
Yurtcuridvan
Yurtcuridvan

6 Eylül 2023 tarihinde eklendi
Yorum yapanlar filmi resmen ezmişler ama hiçte öyle değil. Bence gayet güzel insanı yerinden hoplatan bi filmdi.
sinema
1 ziyaretçi
11 Nisan 2024 tarihinde eklendi
İzlemek istiyorum nasil izleyebilirim....
Korkunç bir filme benziyor
Hep fragman var...
Bu konuda yardımci olur musunuz
YENNEFER.
YENNEFER.

19 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
İyi de film nerde mq? Aylardır arıyoruz yok yani sayılıdır beklediğim film onlardan biri de bu film orta da yok her türlü özel platformda da aradım yok
Sinem Er
Sinem Er

4 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Gerçekten paramıza yazık biz korkmayalım diye korku filmi yapmışlar yer yer komediye kaçtı film güldüm amk
mecnun kaya
mecnun kaya

16 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Bence verilen paraya yazık bugün sinamada izledik iğrenç diyebilirim gidenlere kesinlikle tavsiye etmem