Mahmoud Ahmed
1 değerlendirme
24 Mart 2023 tarihinde eklendi
الفيلم لا علاقة له بالخوف سامي انيل ممثل غبي اين وجدوا هؤلاء كان إدريس ريس جيدا جئنا الي اسطنبول كسياح و قمنا بالتسوق ذهبنا للاختبار للاسترخاء و اجراء بعض التغيير لقد صادفنا لاعبين مبتدئين
Filmin korku ile alakası yok. Oyuncular ck kotu balta tasıyan adam bıraz ıyı ıdrıs reıs oyunu ıyı bıraz serı lafları olmus . Anıl da neydı oyle tam bos. Cay nasıl ısteyecegını bılmeyen bırı nasıl oyuncu olur .tefıne yerlerının nerde oldugunu soyluyor ıdrıs reıs.o mahrlede arıyor.Seyırcıyı bos mu sandınız….yuzde yirmi depreme gidecek diye gitik..
oyunculuk berbat hayatımda gittiğim en kötü film o 1 saat 20 dakika oturup duvara baksam bari hayal kurardım bu film türk tarihinin yüz karası bile olabilir
oyuncu biri olarak kesinlikle ayrılan bütçeye üzüldüm diycm. Ama ortada bütçe bile yok. Ben evde çarpılmış makyajini bile o 4 lu adamın yüzündeki makyajdan daha iyi yapardım. Ve ablayla cikarken başroldeki çocuğun hala sırt çantasının sirtinda olması beni benden aldı. Boktan bı film. Yorumlara bakmadan girdik hata ettik. SAKIN GİTMEYİN.
Bir sinema sever olarak tüm dijtal platformlara üyeliğim var ve vizyondaki çoğu filmi de izlerim. 30 yaşındayım 10 yaşında film izlemeye başladım desem 20 yıldır izlediğim en amatörce film diyebilirim. Telefonum ve 4 arkadaşım toplansak daha iyi bir senaryo yazar ile telefonla bile daha kaliteli bir film çekebiliriz. Sahnelerde doğru bişey yok hata yerine doğrulara odaklansak daha az uğraş veririz.
En boktan film. Filmin daha ilk dakikada amatör ucuz oyuncularla çekildiğim anladım. Hele başroldeki mesut gedik denen kişi korku değil komedi türünde oynamalı. Suratı palyaçolar gibi komik. Küfürleri ise aşırı yapmacık. İltifat eder gibi nazikçe küfür ediyor. Kafede çay isterken parmağını çeviren kuru sıralı adama gıcık oldum. Sonlarda bir ebe çıkıyor o da resmen hacıyatmaz gibi bir ileri bi geri salınıyor. Konu desen yok korku hiç yok sadece sinemaya bayıldığınız 85 TL kaybının iç acısı var film bitince. Hayatımın en saçma anlamsız filmi. Yapımcı Kadir genç seni ve aileni bolca küfürlereiimize kattık sinema çıkışı. Adını kullandığınız Haris cinleri musallat olsun size.
Senaryo ucu açık bağlantılarla doluydu. Korku ve gerilimden eser yoktu. Terk edilmiş izbe evdeki eli keserli adam haricinde oyunculuk vasatın altındaydı. Zaten filmdeki gerilim sayılabilecek tek sahne de oydu. Ama o sahneden de bir şey çıkmadı. Ses birkaç yerde sıkıntılıydı. Aracın stop etme sahnesinin kamera ile desteklenmiş olması fevkalade yaratıcı ve acemiyceydi. Türk Korku sinemasını desteklemek adına da puanı yüksek verdim. Umarım bu eleştirilerle daha iyiye ulaşırlar.
Hayatımda izlediğim en kötü filmdi oyunculuk yok ses kalitesi kötü filmi izlerken korkmuyosun dalga geçiyorsun benimle birlikte izleyen kız arkadaşım ve 10 kişi film sonu geldiğine pişman oldu iğrenç bir film sinemada yayınlanmaması gerekrn bir film youtubeye atsan 20 bin falan izlenir sonunu getirmezler öyle