Bir Tutam Film
1 değerlendirme
6 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Muhteşem oyunculuk, müthiş bir film. Mendilinizi almadan gitmeyin 😉 pandemi sebebiyle uzun zamandır sinemaya gitmemiştim, zaten sinemayı özlemiştim uzun zamandır böyle duygu yoğunluğu olan bir film izlememiştim iyi ki dedim.
Roza nın gerçek hikayesi ordan burdan duyulup filim yapmak deyil aile içindeki bireyler en iyisini bilir tabiki oda benim Emrah Hicri xezalın yanın Ceylan,ın kardeşi yeter çamur attıklarınız susayım dedim ama baktım durmuyorsunuz gelin birde gerçek hikayeyi benden duyun saçma saçma filme hayal ürünü yapmayın kimler surumluysa herkez bunun bedelini mahkemede verecek gazeteciler yeri geldi o zaman bizi cani yaptılar töre dediler bizi düşünen olmadı 1 kişinin bedelini haberimiz yokken yaptığı duruma bizi töre diyerek hepimizi içeri aldılar suçumuz yokken neden çünkü doğuluyoz haklarınız doldu hepiniz yargıda hesap vereceksiniz
Gereken değeri aldığını düşünmüyorum o kadar çok şey anlatıyor ki… toplumun göz kapatılan sorunlarına çok güzel değiniyor. İki kere izledim ikisindede hüngür hüngür ağladım.