İğrenç ötesi bir saçmalıktı. Bu saçmalık için eminim çok emek verip kamera arkasında çok eğlenmişlerdir. Yazık oldu paraya. Kimsenin gitmesini istemem.
Şafak Sezer gibi bir oyuncu küfür komedisi yapacak ksdar düşmüş resmen. Komediye dair hiçbir şey yoktu filmde. Birkaç tane kusma sahnesi, küfür ve gay şakaları. Salonda kimse gülmedi hatta yarıda çıkanlar oldu. Umarım 5. filmi çıkmaz.
Bir kaç komik sahnesi var tamam bunu anladım da Şafak Sezer estetik olduktan sonra tüm sampatik ligi gitmiş hic keyif alamadım sırf onun için girmiştim artık bitti üzüldüm eski hali daha iyiydi mimiklerini kaybetmiş 😔
Sadece sinema eleştirisi yapabileceğiniz, geçmişten günümüze, hatta henüz vizyona girmeyen sinema sohbetleri yapabileceğiniz, sinema dışındaki konulara kapalı, birçok elit arkadaşa sahip olan 7 yaşında bir sinema whatsapp gurubumuz var. Guruptaki yöneticilerimizin yazılanları çizilenleri pür dikkat takip etmesi, olası bir spoiler veya daha kötü kırıcı küfür içerikli paylaşımların önüne geçmektedir. Huzurla sinema konuşabileceğiniz sinema whatsapp gurubumuza tüm sinema severler davetlidir. +905399118202
Akış bütünlüğü yoktu. Zaman kaybı gerçekten. Eski filmlere bakarak kıyaslama yapmak imkansız. Hiç çekilmese daha iyiymiş en azından saygı duyuyorduk önceki serilere.
Herkes kötü falan yazmış biraz başlarda sıkıcıydı sonra düzeldi küfürü sevmeyenler gelmeyebilir içinde küfür olacağı bellı bence güzel bir film Ellerine sağlık onların
Tüm insanlığı bu filmden nasıl uzak tutabiliriz bilmiyorum. Kötü bi film izlediğinizi falan düşünüyorsanız o filme haksızlık etmeyin! Kutsal Damacana yapılmış en iyi yapimlardan biridir,bugün bile hala izleyicisini,repikleri bin beş yüz defa da duymus olsanız, güldürebilir. Cepte bes kuruş para kalmadığını ve bu filmi sırf enayi avı icin yaptığını açıkça anlatan bi başrol,izleyen biz enayiler.. Aman diyim, görmeyi aklınızdan bile geçirmeyin..
İlk defa bir şafak sezer filminde gülmedim seyirciyle dalga geçilmiş resmen özellikle filmin ilk 20 dakikası sadece zaman doldurmak için çekilmiş, sonra neden sinemaya gelmiyorsunuz deniliyor 🤦♂️