Berbat zaman kaybı gerçekten gittiğimize pişman olduk hiçbir komik öğe yok korku yok olay yok reklam basılmış para kazanmak için seyircileri sömürmek için yapılan film
Tek Kelimeyle Mükemmeldi Tek Kelimeyle Mükemmeldi Tek Kelimeyle Mükemmeldi Tek Kelimeyle Mükemmeldi Tek Kelimeyle Mükemmeldi Tek Kelimeyle Mükemmeldi Tek Kelimeyle Mükemmeldi Tek Kelimeyle Mükemmeldi Tek Kelimeyle Mükemmeldi Tek Kelimeyle Mükemmeldi Tek Kelimeyle Mükemmeldi Tek Kelimeyle Mükemmeldi
Serinin en kötüsü hatta sezonun en kötüsü. Verdiğim paraya acıdım. Eğer güzel bir senaryo oluşturmakta zorlanılıyorsa burda bitirsinler kutsal damacana serisini. Sanki ilk yapılmış gibi acemice sahneler.keşke eleştirilere baksaymışım önceden. Kısaca berbat.
safak sezer bence sen bu isi birak artik bu nedir ya flimden baska herseye benzemis hayatimda izledigim en sacma filimdi diyebilirim yakismadi sana yazik ya sen begendindinmi samimi söyle ama
Sakın gitmeyin zamanınızı da paranızı da çöpe atmış olursunuz. Hayatımda gittiğim en kötü filmdi. Konu yok, espriler aşırı bayat sürekli Bi kusma var. Berbattı. Bi insan böyle Bi filmi ancak kendini bitirmek için yapar.
Uzun zamandır sinemada Türk yapımı film izlemiyordum bu film bu tercihimde ne kadar haklı olduğumu bir kez daha göstermiştir oldu. Resmen filmi izlerken iq seviyemin düştüğünü bariz bir şekilde hissettim. Filmin sonunda resmen başıma ağrı girmişti ve en üzücü yanı da 13 yaş altı çocukların bu filme girerek iğrenç küfür ve bel altı esprilere maruz kalarak eş cinsellik içeren sakalara kahkaha atarak gülmeleriydi. Efektler filmin işlenisi ve diyaloglar berbattı. Şafak Sezerin üç kağıtçı rolü çok kötü bir izlenim bıraktı üzerimde
orta yaşlı annem ve 17 yaşında biri olarak ben filme girdik iki kesimi de güldüren bir film olmadı, nerede başladı, niye bitti, bu film neden komedi, niye Samanyolu efektleriyle dolu, neden son saniye Walking dead yaşanıyor. Her türlü küfür, iğrençlik ve cinselliği kullanmasına rağmen mimik dahi oynatmayan bir film oldu. Snapchati yeni keşfetmiş gibi her saniye bir greenscreen cin suratı vardı -niye-. Çok rahatsız edici, müstehcen, tecavüz, taciz konularının komedi malzemesi yapıldığı bir film. Z kuşağına yaranalım diye yapılan ZORLAMA lgbt+ yerleştirmeleri, ve bunun üstüne filmdeki eşcinsel bireyi yeren milyonlarca yorumu içeriyordu. Biz Hande yener şarkı reklamı , ketçap reklamı izledik, ama bu isimlere yakışan bir komedi filmi izlemedik. Filmi neresinden tutarsan tutun elinizde kalıyor. Bu devirde 200 tl 2 kişi vermeye değmedi.
Bu kadar saçma bir film asla hayatım boyunca izlemedim. Hiç bir komik şey görmedim, bir kez olsun gülmedim. O kadar saçma ve anlamsız bir proje olamaz. Verdiğimiz paraya yazık oldu.
Yaaa şafak abi bu nedir abi böyle yemin ederim filmi zor bitirdim filmin ikinci yarısı belki daha güzeldir dedim bekledim fakat ikinci yarı da berbattı.Kusura bakma ama bu olmamış.