Sadece bu yorumu yapmak için hesap oluşturdum. Verdiğim para falan gerçekten önemli değil ama bu kadar kötü olmasını beklemiyordum . Herkes yazmış ama gerçekten filmin yarısında çıkanlar oldu o kadar kötü bi filmdi . Herkes bana güler zaten kafasıyla girmiş makyaj dışında çok bi emek yok zaten.
Ben hayatimda böyle kötü bir film izlememiştim. Gercekten safak sezer'e hic yakışmayan ve kariyerinin en kötü filimi olmuş 4 arkadaş gittik bırakın gülmeyi tebessüm bile edemedik cok berbat bi film gerçekten.
Komedimi korku filmimi belli değil.Kusmuk ve sinkaflı kelimelerden başka hiçbirşey yok.Oğlumla gittim.çocuk korkudan yüzünü kapatıyordu.Paramıza zamanımıza yazık oldu
Çok ama çok çok kötü bir film sakın yanılıp yenilip gitmeyin benim için bu filmde oynayan tüm oyuncular bitmiştir ana avrat hep küfür muhabbetler sapık hiç bi komedi yok yazık etmişler oyunculuk kariyerlerine bir leke bence bu film
Bu seriyi çok seven biri olarak ne yazikki bu film beni hayal kırıklığına uğrattı.İki,üç sahne dışında film sıkıcıydı.Filmin bir hikayesi yok herşey rastgele,öylesine ilerliyor.
Çok kötüydü kız kardeşimle gittim,küfürleri beni aşırı rahatsız etti,lgbt yi güzel birşeymiş gibi gösteriyorlar(bunu çocuklarda izliyor!!),sürekli kusma sahnesi ve şeytanın saçmalığı hiç komik değildi,çok kötüydü,hiç yakışmadı.
O kadar saçma olmuskı yemın ederım bir umuttur dıye ızledım parama yazık şafak estetıgı fazla abartmısın bence hiç komık degıl begenmedım resmen soğuttunuz nasıl vızyona aldılar bu fılmı