Kutsal Damacana 4
    1,6
    Kutsal Damacana 4 hakkında görüşlerin ?

Ferhat Çağlayan
    Ferhat Çağlayan

19 Mart 2023 tarihinde eklendi
    Tek kelime ile berbat bir film olmuş yarısında cikdik sadece kusma ve küfür var başka birsey yok berbat ötesi
    MUSTAFA ÇETIN
    MUSTAFA ÇETIN

19 Mart 2023 tarihinde eklendi
    Gitmesek de olurmuş. Para verdik izleyelim bari tarzı çoğunlukla küfür içeren sahnelerle doluydu. Sonunu anlayabilene helal olsun
    Serhat Aktaş
    Serhat Aktaş

16 Mart 2023 tarihinde eklendi
    Sadece bu yorumu yapmak için hesap oluşturdum. Verdiğim para falan gerçekten önemli değil ama bu kadar kötü olmasını beklemiyordum . Herkes yazmış ama gerçekten filmin yarısında çıkanlar oldu o kadar kötü bi filmdi . Herkes bana güler zaten kafasıyla girmiş makyaj dışında çok bi emek yok zaten.
    Erhan Lüle
    Erhan Lüle

6 Mart 2023 tarihinde eklendi
    Ben hayatimda böyle kötü bir film izlememiştim. Gercekten safak sezer'e hic yakışmayan ve kariyerinin en kötü filimi olmuş 4 arkadaş gittik bırakın gülmeyi tebessüm bile edemedik cok berbat bi film gerçekten.
    Onur KaanHan
    Onur KaanHan

5 Mart 2023 tarihinde eklendi
    Komedimi korku filmimi belli değil.Kusmuk ve sinkaflı kelimelerden başka hiçbirşey yok.Oğlumla gittim.çocuk korkudan yüzünü kapatıyordu.Paramıza zamanımıza yazık oldu
    Oktay Al
    Oktay Al

5 Mart 2023 tarihinde eklendi
    oyuncu kadrosu çok iyi . ama senaryo çok kötü .tamamiyle hayal kırıklığı ... kötü değil çok kötüüüü
    Fırsat Makinesi
    Fırsat Makinesi

2 Nisan 2023 tarihinde eklendi
    Orta derecede film olmuş ne o kadar kötü ne de o kadar güzel........................................
    İsmail Önen
    İsmail Önen

25 Şubat 2023 tarihinde eklendi
    Çok ama çok çok kötü bir film sakın yanılıp yenilip gitmeyin benim için bu filmde oynayan tüm oyuncular bitmiştir ana avrat hep küfür muhabbetler sapık hiç bi komedi yok yazık etmişler oyunculuk kariyerlerine bir leke bence bu film
    Glsha
    Glsha

24 Şubat 2023 tarihinde eklendi
    Böyle amatör film görmedim güldüğümü hatırlamıyorum iğrençti ilk yarıda çıktık zamanınıza yazık gitmeyin
    YUNUS İNCİ
    YUNUS İNCİ

22 Şubat 2023 tarihinde eklendi
    Bu seriyi çok seven biri olarak ne yazikki bu film beni hayal kırıklığına uğrattı.İki,üç sahne dışında film sıkıcıydı.Filmin bir hikayesi yok herşey rastgele,öylesine ilerliyor.
    Omer Gezer
    Omer Gezer

20 Şubat 2023 tarihinde eklendi
    3 kişi gittik ilk yarı bitti gerisini izlemedik berbat cok kötü paranızla yazık hayatımda izlediğim en kötü film cizgiyi acayip bozmuş
    Fatih Buğa
    Fatih Buğa

19 Şubat 2023 tarihinde eklendi
    Çok kötüydü kız kardeşimle gittim,küfürleri beni aşırı rahatsız etti,lgbt yi güzel birşeymiş gibi gösteriyorlar(bunu çocuklarda izliyor!!),sürekli kusma sahnesi ve şeytanın saçmalığı hiç komik değildi,çok kötüydü,hiç yakışmadı.
    Tuğçe Karadağ
    Tuğçe Karadağ

18 Şubat 2023 tarihinde eklendi
    O kadar saçma olmuskı yemın ederım bir umuttur dıye ızledım parama yazık şafak estetıgı fazla abartmısın bence hiç komık degıl begenmedım resmen soğuttunuz nasıl vızyona aldılar bu fılmı
    Mustafa Uzun
    Mustafa Uzun

17 Şubat 2023 tarihinde eklendi
    Hiç bir dakikasında eğlenmediğim, gülmediğim bir film oldu. Sinemamız tarihinin en kötü filmi bence. Sinemaya gidip izlediğim için çok pişmanım
    Emre Akar
    Emre Akar

16 Şubat 2023 tarihinde eklendi
    Bunu çekeceğine kolpacinoyu çekseydin keske, senaryo o kadar berbattiki çekmek için cekmissiniz sadece