Çok büyük umutlarla gittik birde %100 gülme garantili diye reklam yapmışlar.Kutsal damacana serisi böyle bitirilebilirdi çok kötü olmuş.Hep bi kusma şakası vardı
arkadaşlar tüm samimiyetimle söylüyorum bu film -10 puan verilecek bir film kötününde kötüsü saçma sapan nolduğu anlaşılmayan inanılmaz berbat bir film kıymetli zamanınızı ve paranızı bu filme harcamayın asla gitmeyin gülmeye dair hiç bir şey yok filmde biz gittiğimize çok pişman olduk kutsal damacana benim için bitmiştir.
Film baştan sona küfürlerle dolu, küfürlerde hiç güldürücü değil. Bütün sahneler kusmalardan ibaret, film yapmak için yapılmış olmamıs. Paramıza da yazık oldu, boşa geçip giden saatimize de...Merak edip bence sakın gitmeyin..
Şafak Sezer gibi bir oyuncu küfür komedisi yapacak ksdar düşmüş resmen. Komediye dair hiçbir şey yoktu filmde. Birkaç tane kusma sahnesi, küfür ve gay şakaları. Salonda kimse gülmedi hatta yarıda çıkanlar oldu. Umarım 5. filmi çıkmaz.
malesef çok kötü olmuş, filmde espriler kendini tekrarlamış özgün bir film olmamış, kutsal damacana 1 sevildiği için filmin gidişatı replikler müzikler nerdeyse hersey kopya olmuş, ayrıca ne beni ne salonu güldürmedide, özellikle final bölümü faciaydı, bu yüzden hayal kırıklığı diyebilirim film için
Çok saçma hiç böyle beklemezdim 2 saatinizi boşa harcamak istiyorsanız gidin şafak sezerden bu kada kötü bir film beklemezdim herkes sıkıntıdan patladı
Filmin konusu çok saçma. Efektler sanki 80'li yılların filmleri gibi. Sinemaya verdiğim paraya yazık oldu. Filmi bitirmeden çıkmak zorunda kaldım. Şafak Sezer iğrenç bir eser çıkartmış.
Yarıda çıktık annemle gitmiştim bir espri yok küfüre gülen gitsin saçma sapan parama yazık oldu. Gerçekten bunu film diye nasıl çekip oynamışlar anlamıyorum
İğrenç ötesi bir saçmalıktı. Bu saçmalık için eminim çok emek verip kamera arkasında çok eğlenmişlerdir. Yazık oldu paraya. Kimsenin gitmesini istemem.
uzun zamandir sinemaya gitmedigimiz icin bi de gold class gidelim dedik nereden gittik verilen biket parasina mi yanayim, bombos gecen iki saatime mi? gercekten bir kere bile gulmedim diyebilirim ustelik kutsal damacana serisini cok seviyoruz gercekten bombom bir film safak sezer uzdun
Sevgili Şafak Sezer insanlar Mısır cipslerini alıp filmine geliyorlar çok saçma bı şekilde bı detayı unutup nerdeyse her sahneye onigrenc kusmayı koymuşsun filmden çıkıyoruz..verilen paraya yazık kesinlikle tavsiye etmiyoruz.