Sırrı Cin
    2,7
    Sırrı Cin hakkında görüşlerin ?

Mert H
    Mert H

15 Mayıs 2024 tarihinde eklendi
    Çekim kalitesi ve makyajları çok kötü olan klasik kötü korku filmlerinden biri. Mantık hatalarına girmiyorum bile.
    Sarp Başarır
    Sarp Başarır

26 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
    İzlenebilir bir film. Sıfır bütçe olduğu gayet belli bir film için çok iyi bir iş bile sayılır. Gayet güzel çekilmiş sahneler var. Çoban ve hoca sahneleri çok güzel. Bu tür filmleri milyon dolarlık bir film göreceğiniz beklentisi ile izlerseniz hata yaparsınız. Avusturya'da iki korku filmi çekmiştim. Burda minimum korku bütçesi 50 bin dolarken ve en fazla bu ayarda bir film çekebilirken Türkiye'de bütçeniz çok daha az. Hatta bin-iki bin dolar civarı. Bu filmde en fazla ekipman (ışık, kamera vs.) kirası vermişlerdir, o da tutsa tutsa bin dolar eder. Filmde hoca dışında tüm oyuncular çok amatör kalmış, oyuncular gönüllü sanırım, senaryoda ise dramaturji hataları var. Bir sahnede cin geliyor, sanrılar görülüyor, garip sesler duyuyorlar, diğer sahnede cin görenler polise gitmek yerine pikniğe gidiyor. Tüm bu eleştirilere rağmen ekip sıfır bütçe ile gayet iyi iş çıkarmış. Bence bu tür sıfır bütçe yapımlar yapıcı biçimde desteklenmeli. Bütçeleri olsa çok daha iyi bir film yapacakları belli. Emeklerine sağlık.
    Fatih Yiğitgülsün
    Fatih Yiğitgülsün

14 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
    Gözlerim, senden özür dilerim. Film tost makinesi ile çekilmiş gibi berbat. Çin işkencesi kadar kötü berbat ötesi
    Zehra Özdemir
    Zehra Özdemir

13 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
    cok igrenc bir film ne isigi düzgün ne de çektiklerii bolumler amotorlugun dibini vurmuslar tabsiye etmiyorum paranizi bosu bosuna yatirmayin
    Ali Rıza Şeref
    Ali Rıza Şeref

14 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar 10. Dakika da salondan çıktım o kadar kötü, o kadar igrenc ve sacmaydı ki katlanamadım.Telefon çekimi gibi ses desen hoparlörden geliyor gibi durup dururken saçma saçma sahneler kesinlikle paranıza yazık.Sırf bunu yazmak için kayıt oldum o kadar kötüydü. 1 puan bile fazla
    Navdem Ayyıldız
    Navdem Ayyıldız

17 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
    Ömrümden 20 dk çaldı gözlerim kanadı yok böyle bir iğrençlik vizyondan acilen kaldırılmalı .........
    SALIM AKINCI
    SALIM AKINCI

4 Haziran 2023 tarihinde eklendi
    Güzel film tamamını yayınlarsanız
    Güzel olur emege saygı ile devamını
    Bekleriz tesekkur ler ederim spoiler: