Firat Atici
1 değerlendirme
23 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Standart Türk filmi genç kız kaslı çocuğu görüyor falan aynı şeyler hayatımdan çalınan dakikaların hesabını kim verecek acara bu kadar saçma ve aptal bir fil daha yok
Kimsenin vakti boşa gitmesin diye yazmak istedim her türlü klişeye 2 satır senaryo yazıp konusuz olarak birleştirilmiş bir film. Daha kötüsünü gerçekten izlemedim.
Film eleştiriye çok açık. Çoğu kişi tarafından beğenilmese de herkesin bir zevki var buna da saygı duymak gerekir ki bu kadar insan şuraya 10 kelimelik yerden yere vurulsun diye film çekmiyor. Senaryosu, bütçesi, oyuncuları vs. biraz daha yapıcı olmamız gerekiyor bence https://netders.com diye düşünüyorum.
Beğeneceğimi düşünerek izlediğim fakat ilk 20 dakikadan sonra bu kadar saçma bir senaryonun yazılıp yapıma dökülmesinden ötürü hayal kırıklığına uğradığım film oldu kendileri maalesef.
Berbat hatta daha ötesi Bensu Soral böyle bir projeyi nasıl kabul eder anlamak mümkün değil parayla falan olacak iş değil çok kötü yani daha kötüsü yapılamazdı