Terrifier 3
    3,2
    Terrifier 3 hakkında görüşlerin ?

Tayfun Kabaca
    Tayfun Kabaca

25 Kasım 2024 tarihinde eklendi
    Gore tarzında yapılmış en iyi filmlerden biri bence, slasher diyemicem slasherda aklı fikri sekste olan gençler, salak gençler öldürülür, bunda hiç alt, üst yaş yok, harş harş, ve Art çok eğleniyor, neden yaptığını boşverin, ölümlere bakmıyor muyuz, heh, onlar çok fena işte
    çagdas türkiye g
    çagdas türkiye g

24 Kasım 2024 tarihinde eklendi
    hayatımda böyle bir izlemedim salonda en az 90 kişi vardı kusanlar çıkanlar oldu çok sert ,dayanamayan izlemesin
    Alpaslan X
    Alpaslan X

24 Kasım 2024 tarihinde eklendi
    Hem paranızı hem zamanınızı heba etmek istiyorsanız bu fırsat kaçmaz.

O kadar kötü bir film.

Bence 2024 yılının en kötü filmi bu film.
    mammedi gorgani
    mammedi gorgani

24 Kasım 2024 tarihinde eklendi
    Sakın izlemeyin.. hem zamanınıza hemde paraniza yazık filimin konusu yok.. korku filimi bile olsa bi hikayesi yada bir mantığı olması lazım sadece klasik testere kesme sahneleri var . çok saçma hiç korkmadik. Klâsik oyuncak içinde patlayan bombalar ve testere kesme sahneleri o kadar
    Metin Yara
    Metin Yara

22 Kasım 2024 tarihinde eklendi
    İsteyen istediği kadar uzuuuuun uzun metinlerle allayıp pullayabilir ama rezil bir film. Hikayesi hikaye değil, oyunculukları palyaço hariç çok kötü. Üstelik ilk filmler cadılar bayramındaydı bunda yılbaşını işin içine katıp berbat etmişler. Serinin açık ara en kötü filmi. Pardon, film dedim.
    Uykan Soner
    Uykan Soner

21 Kasım 2024 tarihinde eklendi
    Vasat. Çok paranız varsa sinemada izlersiniz, eğer paranıza değer veriyorsanız başka yollarla izlersiniz.