Terrifier 3, Miles Kasabası'nın sakinlerinin Noel arifesinde yaşadığı dehşeti anlatıyor. Art the Clown, Noel Baba kılığına girerek çocukları ve ebeveynlerini hedef alıyor, kasabayı kana buluyor. Bu sırada, önceki filmden sağ kurtulan Sienna Shaw (Lauren LaVera) ve kardeşi Jonathan (Elliott Fullam), yaşadıkları travmayı atlatmaya çalışırken yeniden Art'ın hedefi haline geliyorlar.
Terrifier 3, serinin önceki filmlerindeki aşırı şiddet ve gore unsurlarını daha da ileri taşıyor. Art the Clown'un sessiz ama ürkütücü performansı, izleyiciyi rahatsız etmeyi başarıyor. Film, Noel'in neşeli atmosferini Art'ın dehşetiyle tezat oluşturarak etkileyici bir görsel sunum sağlıyor. Ancak, aşırı şiddet içeren sahneler bazı izleyiciler için rahatsız edici olabilir. Nitekim, Fransa'da film, 18 yaş altına yasaklanmış ve bazı izleyicilerin sinema salonlarını terk etmesine neden olmuştur.
Aşırı şiddet seven korku filmi tutkunları için tatmin edici bir yapım. Ancak, hassas izleyiciler için rahatsız edici olabilir. Noel temasını karanlık bir şekilde ele alması, filme farklı bir atmosfer katıyor. Genel olarak, serinin hayranları için kaçırılmaması gereken bir devam filmi.
Hayatimda izledigim acik ara en berbat filmdi. Bunu begenen de bu filmi yapan da ruh hastasidir. Boyle bir filmin yayinlanmasi bile yasaklanmali o kadar igrenc sahneler vardi ki
İlk 5 dakikasında alanı terk etmek isteyen olabilir zira psikopat bir karakterin acımasızca yetişkin çoluk çocuk demeden katletmesini izliyorsunuz. Kurgu ve makyaj güzel. Lakin film ilerledikçe senaryo o kadar saçma sapan bir hal alıyor ki kimi nasıl ele geçirdiği karakterlerin birbirlerine ile olan sohbeti saçma sapan. Olay katil birinden daha çok hayali güçler kazanmış sebebi olmayan kan davasına dönüyor.
O kadar olay örgüsü yoktu ki adam önüne geleni öldürüyor kimse bir şey demiyo ruhani varlık mı değil mi belli değil. Hiçbir mantık çerçevesine oturmuyor. Pişman olduk gittiğimize tam bir vakit kaybı.
hayatımda gördüğüm en kötü katil filmi 13. cuma bin basar asla gelmeyin cidden vakit kaydı sinemaya verdiğiniz paraya değil vaktinize üzülün asla izlemeyin
Film çok vahşet içeriyor. Çok fazla kesme, biçme tarzı şeyler var. Kusmamak elde değil. Bu film korku filmi değil, korkuluk bi olayı yok sadece insanları keserek korkutmaya çalışan bi film olmuş. Ayriyeten herhangi bir konusu yok. Oyunculukta da palyaço hariç ilgi çekici değil.
Bu tür filmleri sevenler için mükemmel bir seri filmi hatta art bu filmde daha da sempatik hale gelmiş umarım bir çığlık etkisi yaratır ve devam filmleri çekilir
Bence gayet güzel bir filmdi sadece çok klişe sahneler vardı bide biraz uzattılar yoksa gayet keyifli bir filmdi. Zaten bu filmi izleyenler Terrifier'ın oyunculuğunu, karakterini beğendiği için izler. Eğer sevmediyseniz gidin It izleyin izlemeyin filmi
Bence Terrifier 3 'ü beğenmeyenler, serinin önceki filmlerini seyretmeyenler... Tüm seriyi seyretmiş biri olarak şunları söyleyebilirim: Oyunculuklar, efektler, makyaj kusursuz. Tabii ki artık Art 'ı tanıdığımız için yaptıkları bize sürpriz olmuyor. Filme tek eleştirim, palyaçonun kökenine hâlâ tam olarak değinilmemesi... Önceki filmlere kattığın yeni bir şey ypk. Filmin en sevdiğim yeri ise barda Noel Baba ile geçen sahneler...
Arkadaşlar film mük diğerlerine bakmayın bence sienna Jonathan art falan mükemmel filmi izleyin çok iyi spoiler vermem izleyin yani mükemmel arkadaşlar 5 yıldızı hak eden bir film
Yani öncelikle sahneler çok iğrenç mide bulandırıcı korkunç bi film değil sahneler çok iğrenç bence bunun için sinemaya gitmeye değmez,böyle sahneler olcagını bilseydim gitmezdim iyi bişey söyleyecek olursam oyunculuk iyiydi insanı merak ettiriyo ne olucak diye
kimseye kulak asmayın arkadaşlar ben izledim hiç sıkılmadım güzel bir film inanın paranız da vaktiniz de boşa gitmeyecek izleyin derim tavsiye ederim iyi seyirler.