Metin Yara
1 değerlendirme
22 Kasım 2024 tarihinde eklendi
İsteyen istediği kadar uzuuuuun uzun metinlerle allayıp pullayabilir ama rezil bir film. Hikayesi hikaye değil, oyunculukları palyaço hariç çok kötü. Üstelik ilk filmler cadılar bayramındaydı bunda yılbaşını işin içine katıp berbat etmişler. Serinin açık ara en kötü filmi. Pardon, film dedim.
Sakın izlemeyin.. hem zamanınıza hemde paraniza yazık filimin konusu yok.. korku filimi bile olsa bi hikayesi yada bir mantığı olması lazım sadece klasik testere kesme sahneleri var . çok saçma hiç korkmadik. Klâsik oyuncak içinde patlayan bombalar ve testere kesme sahneleri o kadar
Gore tarzında yapılmış en iyi filmlerden biri bence, slasher diyemicem slasherda aklı fikri sekste olan gençler, salak gençler öldürülür, bunda hiç alt, üst yaş yok, harş harş, ve Art çok eğleniyor, neden yaptığını boşverin, ölümlere bakmıyor muyuz, heh, onlar çok fena işte