İlk defa bir filme yorum yapma gereği duydum. İlginç bir seneryo olmuş. Filmi çok beğendim ve çok etkilendim. Harika olmuş. Beğenmeyenler nasıl beğenmedi anlayamadım.
Filmi hemen herkes begenmemis.aksine ben tersini dusunuyorum.evet film ahlaksizca türk toplumuna yakismayacak bir filmdi belki ama bir o kadar da ders alınacak nitelikte bir filmdi.her filmde dizide kadin aldatabilir,ama basit bir konu su olan bir film deildi bence bu film..boslukta, işkolik bir kocaya sahip bir kadinin saplantili aşkı..ama bu kadar basit deil.bence izleyin pisman olmazsiniz.basit filmlerden cok iyiydi
İzlediğim en güzel filmlerden biri. Özgün, hayalperest.. Hele ki Fundanın oyunculuğu beni benden aldı. Filmin içine daldım, kayboldum. Çok çok başarılı. Çekimler, kıyafetler, Senaryo hepsi, herşey çok iyi
Bu filmi saçma diyen Wattpad okurları siz bence ergen kurgusu okumaya devam edin tabiki de zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu filme kötü diyemezsiniz bu film bir olayı farklı zaman ve farklı kişiler tarafından yeniden yasanilmis bir hikayeyi anlatıyor oyunculara gelirsek kadın hayalperest biri o kitapdaki adam iyi oynamış ama sakalları abzurt kaçmış [spoiler][/spoiler/ ölen kadın sevdiği adam yüzünden ölüyor aslında hem gerçek hemde nerdeyse imkansız tekrar söylüyorum beğenmeyen yaşıtlarım ve dahada küçükler Wattpad okumaya devam edin verimli bir iki saatti ve şunu eklim bazı kitapların gerçekten bir hayatı anlattigina inandırdı