Bir Aşk-ı Memnu hayranı olarak Beren ve Kıvanç film yapıyorlarmış diye duyduğumda çok sevinmiş ve heyecanlanmıştım fakat film başladığı dakika itibariyle benim için hayal kırıklığı oldu. Beren Saat'in oyunculuğunun nasıl bu kadar vasat olduğuna inanamıyorum. Senaryo berbat ötesi. İki part halinde yarısını sararak izledim. Hatta izledim değil tahammül ettim diyebilirim. O zaman izlemeseydin diyenler olacaktır, bir filmi veya kitabı yarım bıraktığınızda hafızanız güçsüzleşir. Sırf bu nedenle sonunu getirdim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Vakit kaybı.
Büyük hayal kırıklığı oldu, oyunculuk sıfır senaryo desen yok bomboş geçen bir süreydi. Aşkı memnudan sonra hayal kırıklığı oldu. Beren saat nasıl bu kadar değişti anlayamadım askı memnuda cok iyi bir oyuncuydu. Ses tonu bile acemice hissettirdi
İzledigim en bos en sacma bir film. Gereksiz yere cekilmis. Sadece Berenle Kivanc bir araya gelsin de Beren’in vucudunu obje yapalim yeter diye cekilmis. Vasat.
Yani neden bu kadar basit görülüp beğenilmediğini anlamadım. Yapmacık şeyler vardı tabii, mesela cümlelerin arasına sürekli İngilizce kelimeler sıkıştırılması rahatsız ediciydi ve Beren Saat'in oyunculuğu biraz eleştiriyi hak ediyor. Bunun dışında senaryo tabii ki muhteşem değildi fakat bence öyle çok basit de değildi, ters köşe olması çok güzeldi. Sadece oyuncular için yapılmış, senaryo yok diyenlere şaşırdım. İkili ilişkiler konusunda güzel bir eleştiriydi çünkü film. Ben tatmin oldum, izlediğim için mutluyum.
Film kurgusu iyi oluşturulmuş. Senaryo da güçlü ancak cinsellik yönü biraz abartı kaçmış ve hoş olmamış. Ailece izleyemezsiniz. Oyunculuklar super değil ancak vasat da değil. Herkes doğal ve gerçeklik üzerine bir oyunculuk sergilemiş. Evliliği kurtarma üzerine ters köşe yapiyor acikcasi ben keyif aldım.
Film çok iyi sardı her iki oyuncuda bence çok iyi oynamışlar bu filmi izlemek istiyorsanız kötü yorumlar yüzünden izlememezlik yapmayın . keyif alıcağınızdan şüpheniz olmasın.
Beren Saat bir daha hiç bir yapımda olmasın bi zahmet, bu nasıl bir oyunculuk ya. hayatımda izlediğin en berbat oyunculuk. film vasatın altı, boşa zaman kaybı. sadece newyork'u izlemek isteyenler izleyeblir.
Herkezin yorumuna baktimda kimse bunu farkedememişmi en sonuda aşkı memnuda yapadiklarini yapmışlar resmen porno izledim sırf biraz daha kazanalım düşüncesi ile sadece seks organzim itici iğrenç vasat mide bulandırıcı lağam gibi herkeze her yaşa hitap eden senaryo olsa tam not alirdi konusu bile belli olmayan bir film. Yazık kalitenizi tamamen düşürmüşsünüz sanat para adı altinda yapmadiginiz kalmadi herkezden iğrenç eleştiri aldiniz. Aklima geldikce midem bulaniyor ki keşke seyretmeseydimde. bunları bile yazmam kendime kalitesizlik. Para diye sanat adi altinda sizle evli kalanlarada nediyelim
Keske boyle.bi filmle karsimiza cikmasalardi.kivancin bukdr bos filme imza attigini dusunmek parami alir gecerim modunda olmus.isterimki izlenen filmler akillarda kalsin iz biraksin ama.nafile hatirlamak dahi istemiyorum sinema sektrou adina uzucu