Filmler sahneler arası çok kopuk sanki skeç arası gibi bir şey oluyor. Tabii oyunculuk Hasan Can Kaya'nın biraz daha öğrenmesi gereken bir şey. En çok güldüğüm oyuncu uğur yücel oldu.
Buradan Hasan can'ı tebrik ediyorum her gencin yaşadığı ortak sorunlara değindiği için, ama hasancığım birinci film bu biraz daha tecrüben olacak ileride.
Gülmeyi bırakın gülümsemedim bile.Hasan Can Kaya evet oyuncu değil ama vasatın da altında Büşra Pekin 2-3 mimik yapabiliyor beklentimin çok altındaydı vakit kaybı
Hasan Can ve diğer önemli isimlerin olduğu kadro izlenmeyi hak ediyordu dün Akasya AVM'de filmin oyunculu gösterimine gitttim. Salonda yerimizi aldık bir anda oyucular girdi salona Hasan Can Konuşanlar daki edasıyla Hoşgeldiniiiizzz diye bağırdı adam düşündüğümden daha samimiymiş. Filmde de bunu gördüm çok naturel bir oyunculuğu var tek eleştirim sakılsız geçrekten çocuk gibi duruyor :)
oyunculuklara özellikle bayıldığım bir film olmuş. emeği geçen herkesi kutluyorum. hasan can ın böyle iyi bir oyunculuk sergileyeceğini düşünmemiştim. çok başarılıydı
Filmin oyuncu kadrosu sağlam Uğur Yücel, Büşra Pekin ve tabiki Hasan Can Kaya fragmanlarından aslında filmin ne kadar çok güldüreği belliydi ismi Çok Komik bile olabilir :)