Çok Aşk
    3,6
    Çok Aşk hakkında görüşlerin ?

süleyman Arslan
    süleyman Arslan

4 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Hasan can konuşanlar yapsan daha çok izlenirdi emwkw var ama çok şaçma salon bomboş vasat paramıza yazık
    Merveeryigit
    Merveeryigit

3 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    İlk perde biraz eğlenceli olsada ikinci perdede inanılmaz sıkıldım. İlk filmi başarılarının devamı olsun. Ama woooaaav değildi. Salondan çıkan herkes çok sıkılmıştı.
    su-sisesi
    su-sisesi

2 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Şey yanlış anlamayın ama 1.5 ay içinde dijital platformlardan birine düşeceği kesin bir yapımı gidip neden sinemada izleyeyim ki...
    Abdullah Ünal
    Abdullah Ünal

2 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Fragman izleyin yeter, bir kere gülmedim. Zamanima ve Parama yazik. Hasan Can cok severim, hic yakiŝmadi.
    Gulay Dindoruk
    Gulay Dindoruk

2 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Tutarsızlık ve saçmalıklarla dolu, iki üç yavan espri, anlamsız mesaj verme çabalarından ibaret bir film. Kesinlikle komik değil. Hasan Can ı beğenirdim, çok büyük hayal kırıklığı.
    Gökhan55
    Gökhan55

1 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Genel olarak muhteşem bir flim olmuş. Büşra pekin, hasan can kaya ,uğur yücel ve diğer oyuncular harika oynamışlar bir insanın hayallerin peşinden koşmasını anlatan bir film olmuş devamını bekliyoruz gişeniniz bol olsun.
    Stellar Smith
    Stellar Smith

15 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    Bu, 2 yıldan fazla bir süredir katılmaya çalıştığım ancak dolandırıcıların benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzeni Illuminati'ye nihayet nasıl katıldığıma dair tanıklığımdır. Uzun zamandır Illuminati'ye katılmayı araştırıyordum ama dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix Morgan ile internette buluştuğumda paramı almaya devam etti. Onunla temasa geçtim ve ona her şeyi anlattım ve o da kullanılan kaydı önerdi ve ben de paramı ödedim. Başlamamı sağlayacak büyük bir üye var ve Dünya Düzeni'ne inisiye oldum ve inisiyasyonum tamamlandıktan sonra toplam 1.000.000 ABD doları alıyorum. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi işlerini yayacağına söz ver. Bugün yeni dünya düzeni Illuminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix Morgan ile iletişime geçin; bu, her zaman arzu ettiğiniz İlluminati üyeliğini kazanmak için en iyi şansınızdır. Lord Felix Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya WhatsApp +2348055459757
    Handeseyra
    Handeseyra

31 Ekim 2023 tarihinde eklendi
    Eski Türk filmi tadında, sürpriz sonlu harika bir film Çok eğlendik, çok güldük, birazda ağladık. Çokça tavsiye ederim…
    kamuran kaplan
    kamuran kaplan

9 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    komediye dram çok güzel yakışıyor. bu filmde de bu var. hem gülmeli hem de ağlamalı filmlere bayılıyorum.
    film kolik
    film kolik

31 Ekim 2023 tarihinde eklendi
    Emeği geçen herkezi tebrik ediyorum.
    Lakin ilk film, mükemmel bir fragman, fragmandan öteye geçememiş konusu çok dağınık bir türlü toparlanamayan bence 4-5 saatlik bir senaryo 1,5 saate sığdırılmış, Türk sinemasına destek vermeyi görev biliyorum ama lütfen birazcık yapıma para harcayın nasıl izleyiciden para toplarız diye bakmayın lütfen. Yabancılarda komedi film yapıyor ama para harcıyor , oturup sette ve platoda film çekmiyor.
    Film de tebessüm ettiğim tek sahne midyeci... başkada yok üzgünüm. filmde ne kadar ceza evinde kaldı? Çıktığında Film- ödül töreni- Ayla'nın Çocuğu - evli mi ? değil mi? filmin başından sonuna bir okul, kpss ve mesajlar var
    BABA YİĞİT
    BABA YİĞİT

30 Ekim 2023 tarihinde eklendi
    Verdiğiniz zamana ve. paraya yazık baska bisey demiyorum.
    Esra
    Esra

30 Ekim 2023 tarihinde eklendi
    Çok iyi film .....,.................................................,................................
    Işılay Darçın
    Işılay Darçın

29 Ekim 2023 tarihinde eklendi
    Hem gülüp hem hüzünlendiğim bir filmdi. Oyunculuklar çok doğal geldi bana ayrıca ülkedeki problemlere de göndermeler vardı. Şaşırtıcı ama gerçekçi şekilde bitti. Modunu yükseltmek isteyenler bence gidin kesinlikle :)
    Mehmet Yıldırım
    Mehmet Yıldırım

29 Ekim 2023 tarihinde eklendi
    Filmi bu gün Agora Antalya'da izledim. Pazar olmasına rağmen 600 kişilik salonda 6 kişi vardı. Ve dedimki Hasan Can sen ülkenin bir kaç tık üzerindesin abicim, senin neyine film çevirmek. Film harika idi son yıllarda izlediğim en güzel filmdi. Komedi, drama, eleştiri, aşk/meşk her şey vardı. Tebrikler Hasan Can Ne olursun vazgeçme yenisini iple çekiyorum.
    Nisanur Can
    Nisanur Can

28 Ekim 2023 tarihinde eklendi
    Genel olarak komik ve eğlenceliydi. Esprilerin bazıları güldürmedi ama yine de görmezden gelinebilinir