Bu kadar usta oyunculara Haksızlık olan ve sadece sinema da olayım diye çekilmiş bir film. Tamamen hayal kırıklığı. Sinkaflı konuşmayı komiklik sananlara gelmiş. Herkes bildiği işi yapmalı zaman önemli ama maalesef zaman kaybı oldu.
Film başladığında sanki çok iyi çok komik bir film izleyecekmiş gibi oluyorsunuz. Ama devamı hayal kırıklığı. Hasan Can Kaya bir kadın bir erkek gibi bir senaryo yazmış. Birbirinden kopuk skeç izliyormuşuz gibi. Şahan'ın romantik komedi filmlerine benziyor. Aynı kusurlar bu filmde de var. Beni en çok Büşra Pekin üzdü, eskiden çok sevdiğim bir komedi oyuncusuydu. Hatta en sevdiğim kadın oyuncuydu. Bol estetik operasyondan sonra, o mimiklerin hepsi maalesef gitmiş. Güzel olmak tabi ki her kadının hakkı, estetik operasyonlara da karşı değilim ama artık kendine başka bir kariyer planlaması yapması lazım. Tatlı kızdan vamp kadına dönmüş.
"Çok Aşk" filminde de zeki esprileri bizi güldürdü. Karakterleri derin duygulandırdı; özellikle Tevhide Şebnem Sönmez çok içime dokundu. Çocuklarının emeği boşa gitmesin diye filmlerin hepsini izlemesi, gözümü yaşarttı. Ezberlediği yabancı film repliğine ile gülerken aynı anda yanaklarım da ıslanmıştı. Uğur yücel karakterindeki dönüşümler ile replikler de çok anlamlı ve hoştu. Filmde Barış Yıldız,'ın replikleri sistem eleştirisinin toplu ses bulmuş hali idi. Senarist Hasan Can Kaya, göz yaşartırken gülümsetmek amacına ulaşmış. Bu bağlamda kendisi, hınzırca gülümseyebilir. Yıllar sonra sinemaya gitmek iyi geldi. Emeğine saygılar
Gerçekten hasancan için tam bir sı.ış hikayesi sıfır oyunculuk sıfır senaryo sosyal medya esprileri ve her yere gereksiz koyulan anne baba gibi değerlere küfür
Seviyesiz bol küfürlü bir film izledim. Hiç tavsiye etmem. Hasan Can'ı ilk defa izledim. Maalesef küfürlerle bir yere gelmek istiyor bence, yazık. Verdiğim 1 yıldız Uğur Yücel'in oyunculuğuna.
Guzeldi eglenceliydi keyfi verdi oyunculara zaten soz soylenemez yine cok iyiydiler karekteride cok yakismis helr ki ugur yucel yine efsaneydi ama o kadar cok kufurude gerek yoktu
hasan can diğer alanlardaki başarısını beyaz perdeye taşımış doğal ve içten bir oyuunculuğu var elbette daha fazla yolu var bu alanda ama yıllarını sektöre verdiği net belli....