Filmi bu gün Agora Antalya'da izledim. Pazar olmasına rağmen 600 kişilik salonda 6 kişi vardı. Ve dedimki Hasan Can sen ülkenin bir kaç tık üzerindesin abicim, senin neyine film çevirmek. Film harika idi son yıllarda izlediğim en güzel filmdi. Komedi, drama, eleştiri, aşk/meşk her şey vardı. Tebrikler Hasan Can Ne olursun vazgeçme yenisini iple çekiyorum.
Filmin oyuncu kadrosu sağlam Uğur Yücel, Büşra Pekin ve tabiki Hasan Can Kaya fragmanlarından aslında filmin ne kadar çok güldüreği belliydi ismi Çok Komik bile olabilir :)
Hem gülüp hem hüzünlendiğim bir filmdi. Oyunculuklar çok doğal geldi bana ayrıca ülkedeki problemlere de göndermeler vardı. Şaşırtıcı ama gerçekçi şekilde bitti. Modunu yükseltmek isteyenler bence gidin kesinlikle :)
Herkes aslında gereken yorumu yazmış. Zaman kaybı vs. Hasan Can izleyeceğiz varsa Açın konuşanların herhangi bir bölümünü izleyin daha komik ve daha iyi vakit geçirirsiniz.... sanırım koskoca uğur Yücel de senaryo okumadan oynamış yazık... aslında beklentim düşüktü zaten
oyunculuklara özellikle bayıldığım bir film olmuş. emeği geçen herkesi kutluyorum. hasan can ın böyle iyi bir oyunculuk sergileyeceğini düşünmemiştim. çok başarılıydı
Hasan Can ve diğer önemli isimlerin olduğu kadro izlenmeyi hak ediyordu dün Akasya AVM'de filmin oyunculu gösterimine gitttim. Salonda yerimizi aldık bir anda oyucular girdi salona Hasan Can Konuşanlar daki edasıyla Hoşgeldiniiiizzz diye bağırdı adam düşündüğümden daha samimiymiş. Filmde de bunu gördüm çok naturel bir oyunculuğu var tek eleştirim sakılsız geçrekten çocuk gibi duruyor :)