suleyman Duymaz
1 değerlendirme
11 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Benim düşüncem güzel olmuş ama paralı olduğu için güzelliği kalmıyor o kadar dışarıda sinamaya gelemeyen çocuklar var sırf parası olmadığı için gelemiyen o gelen çocuklarin hepsi Zengin çocuklar mademki böyle Bir şey yaptınız ücretsiz yapın bütün çocuklar izlesin tabiki bu size ters para kazanamayacaksiniz degilmi herşey para değil zenginin memurun çocuğu gitsin asgarî ücretli olan ailelerin çocukları gitmesin sonra neymiş güzel olmuş ne fayda her çocuk gidemeyince
Eğlenceli bir filmdi. Oğlum çok begendi. Nasreddin hoca zamaninin bilge bir insanıdır. Çocuklarımızın bı şahsiyeti bu şekilde tanimaları önemli diye düşünüyorum.
Filmin ilk bölümünde Nazım Hikmet in yaşamaya dair isimli şiirinin bir dizesini çizgi filminin anti karakterine söyleterek bir de demekse diyerek yeren senaristlere gelsin. Yaşamak şakaya gelmez, büyük bir ciddiyetle yaşayacaksın bir sincap gibi mesela, yani, yaşamanın dışında ve ötesinde hiçbir şey beklemeden, yani bütün işin gücün yaşamak olacak. Zaten anlasanız nazım ı, Nasrettin Hoca yı bu kadar karakterinden uzak resmetmezdiniz .
Biri 4 biri 10 yaşında iki kızımla gittim �ikisi de sevdiler. Normalde çocuk filmlerinde ben çok sıkılırdım ama bu filmin sonunda ne olacak diye ben bile merak edip izledim. Eğlenceli ve güzel bir filmdi herkese tavsiye ederim. Bence göbeklitepe'den bile güzel.
5 yaşındaki oğlum ile gittim.Nasrettin Hoca referansı ile gittik. İlk seans bitmeden çıkmak zorunda kaldık.Korkudan dolayı. 5 yaş grubu için tanışmadığı korkutucu kavramlar var . Zindan.hapis.ölüm. hırsız. Parayı geçtim, zaman kaybı. Bildiğimiz Nasrettin Hoca fıkraları olsaydı çok daha kaliteli bir içerik olurdu.Nasrettin Hocanın sadece adı vardı..
Güzel diyemem,zaten iyi birsey beklemiyordum,seçenek olarak bu film vardı o yüzden gittik,bizden başka kimse de yoktu zaten ,para israfı,cok fazla dini sözler vardı,kader falan filan gibi ,küçük çocuk filmi gerek yoktu bu kadar bence,o cümleleri ben bile zor anladim
6 yaşındaki çocuğumla gittim. Pedagojik olarak felaket. Çizgi film kisvesi altında çocukların beynini yıkamak amaçlanmıştır. Din, Allah, Kader, bilmem kim hazretleri... safsata olmak bir yana çocuğun ruhsal gelişimi açısından henüz tanışmaması gereken kavramlar. Soyut düşünme yeteneği henüz gelişmemiş bir çocuğa bu kavramları yüklerseniz gelsin korkular , gelsin kabuslar...
Karakterlerle ve davranışlarla ilgili onlarca falsoyu saymıyorum bile.
Berbat ötesi çocuklar 1 gram gulmezmi para verdik diye çocukları zor izlettim. Türk işi ne komedi ne de çizgi film yok. Sakin gitm yin tavsiye edilmerzzzz
Hayatımda gördüğüm en berbat animasyon. Malesef para israfı diyebilirim. Sinemadaki çocuklar sıkılmaktan patladı resmen. Yazık günah insanlar zor sartlarda çocukları eğlensin diye sinemaya gidiyor. 5 tane Nasrettin hoca fıkrası oynatsalar daha çok katkı sağlardı çocuklara. Konusu içeriği tamamen anlamsız tam bir film fiyaskosu. Gidin çocuklarınıza döner ayran alın daha çok eğlenir.
Çocuklarımıza kültürümüzdeki çok önemli bir karakteri eğlenceli bir şekilde gösteren harika bir animasyon filmdi. Çok tatlı bir havası vardı emeği geçen tüm herkesin ellerine sağlık başarılarının devamını dilerim.