Hayatımın en kötü film deneyimiydi birçok filmi sinema da veya evde seyrettim geniş bir film skalası gördüm ama bu film çocukluğumun tramvatik filmi arkadaşım tilki’den bile daha kötü en azından arkadaşım tilki de sosyal mesaj vardı tavşan vuruyodu birşey anlatıyorlardı maria’da ne konu var ne de ağırlıklı bir opera sahnesi film kötü bari opera duyalım dediğinizde uşağının birşeyleri taşımasını ve günümüzde kullanılmayan o bağımlılık yapıcı ilacı almasını hizmetliden onay almasını ve tavırlarını vlog tadında izliyorsunuz ne konu var ne birşey halüsinasyon gören kadının gerçeği ve gerçek zannettiğini görmesini bekliyor sonuçları için çok uzun bekliyorsunuz bir doktora sordum ilacın adı gerçek değil çok merak eden olmuş ismi farklı ve yasaklı günümüzde katiyen yasak bu da bilgi lazım olmaz bence maria ya gideceğinize lee filmine gidin yeni vizyona girdi iyi seyirler illa birinin daha filmini izlemek isterseniz vizyondan kalkan queen’i anlatan filmi öneririm illa depresif hayat filmi izlemek isteyen var ise amy winehouse’u anlatan filmi açıp internetten izleyebilir maria’ya para verilmez çok değerli bir operacı olduğunu bilsemde maria’ya bu film yakışmadı
Hayatımda izlediğim en kötü filmdi. Ağır ağır işlenen konu.. Daralatıcı, bunaltıcı sahneler (sürekli aynı şeyi izliyormuşsun gibi) bu filmin yapım şirketine ceza kesilmesi lazım bir insan bu kadar kötü film piyasaya sunabilir. Sanırım uzun süre sinemaya gitmeyeceğim bu film yüzünden Cidde kötü bile değil berbat
Opera sanatçısı Maria Callas'ın hayatının son dönemlerini ele alan bu filme gitmeden evvel gerçekten heyecanlandım; ancak film sonrası aynı duygulara sahip olamadım. Zira, filmde birçok noktanın muammada kaldığını söylemem gerekir. Elbette ki filmler daima baştan sona bizlere anlamı aktarma amacı gütmeyebilir. Ancak bu filmde pek çok şey hava! Maria Callas sevgilisine kendini bir anda nasıl kaptırıyor? şarkı söylemek onun için bir tutku ise neden bu tutkudan hemen vazgeçiyor onu tam olarak anlayamıyorsunuz. Aslında anlasanız bile size saçma gelebiliyor. Filmde sevdiğim şey atmosferin sanatla süslü olmasıydı. Konunun daha iyi şekilde anlatılabileceğini düşünüyorum.
angelina jolie ve haluk bilginerin beraber oynadıkları duyunca filmin çıkmasını bekledim opera müziklerinede ilgim var azda olsa ama film o etkiyi çok yapamadı malesef sıkıldım çoğu sahnesinde ama oyunculuklar güzeldi sevdim ama uzun geldi film hatta haluk bilginerin çok az sahnesi vardı bence 10/6.5
Bu kadar sıkıcı film görmedim bunu yapanlarin aklı eski veya geri kafa fln bune 2 saat çöpe attım brawl stars oynasam daha iyiydi bidaha operw dinlemem artık valla izlemeyin izlettirmeyin hayatımda gördüğüm en sicco film valla izleyip seven delidir ya da şizofrendir sıkıntıdan patladım sonuç olarak hala en sıkıcı film unvanı IZLEMEYIN IZLETTIRMEYIN bunun yüzünden operadan nefret ediyorum artık
Film, aşırı ağır ilerliyor. Büyük oyuncuların oynadığı böylesine bir filmde sıkılacağımı düşünmezdim. Haluk Bilginer'in olduğu sahneler dışındaki tüm sahneler birbirini tekrarlıyor gibiydi. Maria Callas'a ve operaya yoğun bir ilginiz yoksa zevk alacağınızı sanmıyorum.