Sonnzamanlarda ilk kez bi aile dram filminde bu kadar goz yaslarima boguldugumu hatirlamiyorum...tek kelimeyle butun oyuncular hakkini fazlasiyla vermis...belkide bir baba oldugum icin daha cok dokundu bana..
Uzun zamandır gözümden yaş aktığını ilk defa gördüm. En son" kız kardeşim Momo" "halam geldi" filmlerinde böyle olmuştum. Herkesin oyunculuğu çok süperdi. elinize emeğinize sağlık. İyi babalar bir süper kahramandır. Bir baba olarak çok duygusal anlar yaşadım.
Uzun zamandır izlediğim en güzel türk filmlerinden...Naif bir yeşilçam havası ,usta oyunculuklar.Ufuk bayraktar'ın dayıdan sonraki Baba imajı da öyle yakışmış ki tekrar tekrar izlenilesi bir film olmuş
Filmin eksikleri yok mu elbette var. Ama anlatımı, oyunculuğu çok iyi olmuş bence. Çocukluk yıllarında bizi ağlatan canım kardeşim filmini hatırlattı. Son yıllarda izlediğim en iyi filmlerden biriydi. Filmin yaşattığı yoğun duygular eksiklerini tolere ediyor. İzleyin pişman olmazsınız.
Mükemmel bir aile filmi ,emeğin ve sevginin değerini bizlere bir kez daha hatırlatıyor bu güzel film babalar günü vesilesiyle tüm kahraman babalara emekçi yüreği sevgiyle dolu babalara adanmış yeşilçam dokusu barındıran sımsıcak bir film mutlaka izleyin çok sevecek çok beğeneceksiniz.