Ilhan Mr
1 değerlendirme
7 Nisan 2024 tarihinde eklendi
boşuna gitmeyin. Kara komedi diyorlar ama ortada komedi yok, kara hiç yok. Ne seyrettik anlamadım. Aziz Nesin ismi üzerinden prim kasmak çok basitçe bir davranış. spoiler: yemek sahnesi çok rahatsız ediciydi.
Çok kötü izlemenizi tavsiye ederim. Boomer komediden bile kötü, çok kötü. Aziz Nesin hikayesi diye kanmayın, ben kandım pişmanım, psikolojim bozuldu. İzlemek yerine Aziz Nesin okuyun. Teşekkürler, iyi günler
Verilen emeğe saygım var ama bu kadro bu senaryoyu nasıl kabul edip oynamış şaşkınım gülmek bir tarafa aynı konuyu sürekli tekrarlamış sinir kat sayımız arttı yönetmen ve yapımcılara duyurulur filmi beğenip sonuna kadar izlemeniz mümkün değil
çok berbat zaman kaybı sakın gitmeyin saçma sapan konu komik bir sahne yok komediyle alakası yok türk sinemasını destekleyen biriyim ama böyle yapımlara kızıyorum
Bu kadar sıkıcı bir film olamaz.Tolga Örnek adını duyarak gittim.Kaybedenler Kulübü efsaneydi.Çok önemli bir yönetmen..şaşkinim o galada süper diyen ünlülerde harbi yalakalik yapmış.Bir yemek sahnesi vardı dayanmak mümkün değil SAKİN GİTMEYİN