Yılbaşı Gecesi hakkında görüşlerin ?
6 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Gülse Birsel'in önceki işlerine bakacak olursak sanırım en kötü işi maalesef... Efsane dizi ve filmlerden sonra bu olmamış komedi olarak...
19 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Film genel anlamıyla güzeldi ancak Derya Karadaş ve İrem Sak gibi komedi alanında çok iyi performansı olan oyunculara daha fazla replik daha fazla rol verilmeliydi. İki oyuncuyuda Yeni Dünya dizinsinden tanıyoruz.
26 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Eğlenceli izlenebilir bir film. Olumsuz yorumlar tam da Gülse Birselin filmde eleştirdiği gibi bizim çomarların kapalı hassasiyetin den kaynaklı yapılmış. Oysa filmde de kapalı kadınlar sanki ayrı bir dünyadanmış gibi farklı davranılması eleştirilmiş. Bu algı kırılmaya çalışılmış. Ayrıca başka birçok sosyal mesaj var eleştiri var. Evet karakter profilleri biraz her kesimden insan var gibi o biraz karıştırmış filmi. Elbette on numara bir film değil sinematik açıdan ama zaman geçirmelik eğlenceli bir film. Benim puanım 6.5.
30 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Beklentimi karşılamadı.Komik gelmedi.Daha iyi olabilirdi.Komik film veya dizi bekliyoruz Gülse Birselden.Yinede emeğine sağlık tüm oyuncuların.