2,9
Yılbaşı Gecesi hakkında görüşlerin ?
1 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Şimdiye kadar izlediğim en kötü Gülse Birsel senaryosu. Tam anlamıyla vakit kaybı. Avrupa yakasının herhangi bir bölümünü izleyin çok daha fazla gülersiniz, yazık olmuş!
11 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Çok kötü sıradan bir senaryo çok basit ve anlamsız klişe replikler bu kadar geniş oyuncu kadrosuna yakışmayan bir film olmuş çok daha yaratıcı ve zekice yapılabilirdi maalesef tamamen hayal kırıklığı ve vakit kaybı
2 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Gülse Birsel’in bütün projelerini beğenerek defalarca izlemiş birisi olarak söylüyorum bu filmi beğenmedim. Filmi izlerken telefonu elime alıp sosyal medyada reels videolarına baktım. Aceleye gelmiş bir senorya sanki. Oysa görünce heyecanla vizyon tarihini beklemiştim
1 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Fragmanı çok iyi yapılmış ama hepsi o kadar. Filmi hiç beğenmedim. Komik değil ve çok durağan, sıkıldım...
28 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Disney de yayınlanan son dönem filmleri başarısızlıkta birbirleri ile yarışıyor.Yine basit senaryolu kötü bir film.Bu filmi bitirebilene aşk olsun
6 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Sümela'nın şifresi filmi geldi şimdi aklıma, o fragmanı kadar bir film çıkmıştı, üzülerek söylüyorum bu film de aynı hissi yarattı bende
19 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Senaryo zorlama komedi. Oyuncular senaryoda badem olmuş. Sıradan bile olmayan vasat altı bir film. Bu senaryo ile kalite yerlerde.