Film genel anlamıyla güzeldi ancak Derya Karadaş ve İrem Sak gibi komedi alanında çok iyi performansı olan oyunculara daha fazla replik daha fazla rol verilmeliydi. İki oyuncuyuda Yeni Dünya dizinsinden tanıyoruz.
Yani 2022 yılında seyrettiğim en berbat film budur. Bir evin içine yıldız isimleri doldurmakla film olmuyor. Gülse Birsel artık emekli olmuştur gözümde. Behzat Ç.deki Harun bu mu.. Erdal Bakkal, ismail abi sizlere yakışıyor mu? Yazıklar olsun..
Çok kötü sıradan bir senaryo çok basit ve anlamsız klişe replikler bu kadar geniş oyuncu kadrosuna yakışmayan bir film olmuş çok daha yaratıcı ve zekice yapılabilirdi maalesef tamamen hayal kırıklığı ve vakit kaybı
Eksiksiz, kusursuz, Gülse Birsel'e de yakışan, okuyana tatlı tatlı mesajını da veren, her zamanki sosyolog altyapısını hissettiren bir film olmuş. Emeği geçen herkesin eline sağlık... Bir şey daha... Keşke, keşke Gülse Birsel doğal yaşlanmayı seçmiş olsaydı.. Bu haline hiç alışamıyor ve yüz estetiğini bu hale getiren meslekdaşlarıma tek yıldız bile vermiyorum..
Gülse Birsel’in bütün projelerini beğenerek defalarca izlemiş birisi olarak söylüyorum bu filmi beğenmedim. Filmi izlerken telefonu elime alıp sosyal medyada reels videolarına baktım. Aceleye gelmiş bir senorya sanki. Oysa görünce heyecanla vizyon tarihini beklemiştim
Şimdiye kadar izlediğim en kötü Gülse Birsel senaryosu. Tam anlamıyla vakit kaybı. Avrupa yakasının herhangi bir bölümünü izleyin çok daha fazla gülersiniz, yazık olmuş!
Oynayan bütün karakterlerin aslında gerçek hayattaki insanları anlattığı bir film. Komedi yazdığına bakmayın, alakası yok. Küfürle komik olmaya çalışmışlar o da olmamış. Bomboş bir film, hayatımda izlediğim en kötü top5 listesine girmeyi başardı.