Yılbaşı Gecesi hakkında görüşlerin ?
2 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Gülse Birsel’in bütün projelerini beğenerek defalarca izlemiş birisi olarak söylüyorum bu filmi beğenmedim. Filmi izlerken telefonu elime alıp sosyal medyada reels videolarına baktım. Aceleye gelmiş bir senorya sanki. Oysa görünce heyecanla vizyon tarihini beklemiştim
1 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Oynayan bütün karakterlerin aslında gerçek hayattaki insanları anlattığı bir film. Komedi yazdığına bakmayın, alakası yok. Küfürle komik olmaya çalışmışlar o da olmamış. Bomboş bir film, hayatımda izlediğim en kötü top5 listesine girmeyi başardı.
4 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Tam bir zaman kaybı. Dini değerleri ile dalga geçilmiş bi film. Kadro iyi olmasına rağmen asla güldürmedi
1 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Fragmanı çok iyi yapılmış ama hepsi o kadar. Filmi hiç beğenmedim. Komik değil ve çok durağan, sıkıldım...
1 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Bolca kapalilarla dalga geçilmiş.icki içip namaz kılmak vs.kendi diniyle dalga geçen bir millet daha gelmez.
4 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Gülse Birsel zaten kendini Amerikalı Ingiliz sanan bir kadıncağız. Noel babayı çam ağacını geçtik,geyik falan var filmde. Kendini isvecli sanıyor... :)
28 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Disney de yayınlanan son dönem filmleri başarısızlıkta birbirleri ile yarışıyor.Yine basit senaryolu kötü bir film.Bu filmi bitirebilene aşk olsun
7 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Filmi gerçekten çok zor bitirdim. Böyle bir kadrodan nasıl böyle bir film çıkmış hala inanamıyorum. Gülmekten gözümden yaş geleceğini zannettiğim filmde resmen esniyordum. Sadece son 15-20 dakikasında bir iki kere güldüm sanırım. Gülse Birsel gibi bir yazardan beklentim çok yüksekti. Aile arasında, Avrupa yakası gibi yapımlardan sonra bu film üzgünüm ama gerçekten çok kötü. Özellikle İrem Sak'ın canlandırdığı karakter sinirlerimi çok bozdu film boyunca. Bu şekilde bir karakter olacağına hiç olmaması daha iyi olabilirdi. Şebnem Bozoklu, Derya Karadaş, Ayta Sözeri gibi oyuncuları böyle silik karakterler de görmek beni üzdü. Alina Boz ve Boran Kuzum sahneleri çok fazla ve sıkıcıydı. Geçer puanımı sadece Gülse hanımın başarılı projeleri için veriyorum.
15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Yani 2022 yılında seyrettiğim en berbat film budur. Bir evin içine yıldız isimleri doldurmakla film olmuyor. Gülse Birsel artık emekli olmuştur gözümde. Behzat Ç.deki Harun bu mu.. Erdal Bakkal, ismail abi sizlere yakışıyor mu? Yazıklar olsun..
20 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Gülse hanıma olan hayranlığımız çıtayı yüksek tutunca film yetersiz kaldı. akıp gitmiyor, merak ettirmiyor. usta oyunculuklardan dolayı geçer not.
14 Mart 2024 tarihinde eklendi
Gülse Birsel bunu bize nasıl yaptı anlayamadık. Avrupa Yakası, Aile Arasında gibi efsaneleşmiş yapımlardan sonra bu tam bir hayal kırıklığı, filmi bitirebilmek için dakikaları saydım. Gag sunuculuğu bile bundan iyiydi. Gülse Birsel den daha kalıcı eserler bekliyoruz.
6 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Sümela'nın şifresi filmi geldi şimdi aklıma, o fragmanı kadar bir film çıkmıştı, üzülerek söylüyorum bu film de aynı hissi yarattı bende
19 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Senaryo zorlama komedi. Oyuncular senaryoda badem olmuş. Sıradan bile olmayan vasat altı bir film. Bu senaryo ile kalite yerlerde.
27 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Bu kadar harika oyuncularla bu kadar kötü bir film nasıl çekilmiş...cidden şaşkınlık yaratacak kadar vasat bir film
14 Nisan 2024 tarihinde eklendi
Bu filmi çok merak ediyorum. Zaten Gülse Birsel mükemmel senarist. Filmin Tümünü nereden izleye biliriz?