Srmk
1 değerlendirme
25 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Kadın erkek herkesin izlemesi gereken ve dışardan olaylara bakmamızı sağlayan bir film olmuş. Kadro cok iyi. Kadın oyuncuları filme çok yakıştırdım. Farklı renkler farklı güzellikler filmi zenginleştirmiş. Çekim açıları renkler herşey harikaydı. İhtiyacımız olan kalite ve özlediğimiz hikayeler. Hep böyle dingin ve izleyebileceğimiz film ve diziler olsa keşke. Erkek oyunculardan Altan karakterini çok başarılı buldum. Temsil ettiği erkek figürü ülkemizde çok fazla. İzlerken bize bunu hissettirdi. Çok gerçek oynamış Oyunculuk kariyerinde başarılar diliyorum.
Bu bir kadın filmi olduğu kadar erkek filmi... Hepimizi ilgilendiriyor. Böyle bir bakış açısının genel problemlere bakmak için iyi bir başlangıç olacağını düşünüyorum. İnşallah, izleyenler benim gibi beğenir. Ben çok beğendim.