4,4
Terminatör hakkında görüşlerin ?
13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
türünün en iyisi... zamaninda ortaLigi ayaga kaLdirmisti...
7 Aralık 2006 tarihinde eklendi
halen zevkle izleye bildiğim nadir filmlerden.
25 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Söylemeye gerek yok bir başyapıt zaten.Bu filmden hatırladığım en önemli şey robotların gelecekten yıldırımlar içinde ışınlanarak gelmesi sahneleriydi.Çok gerilimli bir filmdi.Arnold'un Sarah Conner'ı ha buldu ha bulacak ,öldürdü öldürecek şeklinde yarattığı gerilim ve heyecan müthişti.Aslında böyle bir robot olsaydı ve dünyaya gönderilseydi insanlar ne kadar aciz duruma düşerlerdi şeklindeki düşüncede beni çok ürkütmüştü.Ama bu seriyi benim için popüler ve efsane hale getiren Terminatör2 filmidir.Terminatör3'ünde sağlam bir film olduğunu söylemek isterim.
8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
2. film daha guzel
24 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Seriyi bodunuz ihanet ettiniz. Bir öncekinin devamı gibi bekliyordum. Bu şekilde yakışmadı. Görsel olarak kurgu olarak bir şey demiyorum. 5. Seri devam edecek gibi duruyordu. Her neyse görsel olarak güzel ama öncekiler gibi akıcı değil.
19 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Şimdi öncelikle işin teknik vs bilgisine sahip olmamama rağmen benim gibi amatör eleştirmeni bile üzen noktalar var.
1.cisi arnoldun aile kurma muhabbeti sanki zorla eklenmiş gibi durmuyor mu gerçekten de?? Cameron gibi bir usta seyirciye nasıl böyle amatör bir senaryo sundurabilir sana güvenmiştik oysa reyiz.
2.si dabi denen hatun aşırı oldu bittiye geliyor bir anda bitirim oluyor
3.sü düşman zor gibi gösterilmeye çalışılsada kolay alt ediliyor t-1000de yaşadığımız çaresizlikten eser yok
4.tamma film izlenebilir ama güzelim seriye ihanet etmişler 2 den sonrası çöptür de ve vasat bir film çek...
Benim gibi terminatör fanıysan izlemene değecektir ama bence fena hayal kırıklığı Cameron abi de yaşlanmış terminator 2den sonra kesinlikle hiç film çıkarmamalıydı olmuyor işte dayı olmuyoooorrrr çekemiyorsunuz daha iyisini