4,4
Terminatör hakkında görüşlerin ?
10 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Çok iyiydi. Konu mükemmel ve James Cameron cidden de bu işi biliyor. Hayatımda izlediğim bir çok iyi filmi bu yönetmene borçluyum.
11 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
Çok eski film olmasına rağmen filmlerin içinde en iyisi en başarılısı. Çok sevdiğim bir film herkese tavsiye ediyorum. Hiç sıkılmadan izleyebileceğimiz bir film.
6 Şubat 2015 tarihinde eklendi
O döneme damgasını vuran bir yapımdı..Tek kelime ile bir başyapıt...
30 Ekim 2010 tarihinde eklendi
puanı kesinlikler çok az yani böle bir film için puanı en az 9 olması gerek 10/10 tam bir baş yapıt
20 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
teknolojiyle film yapmak üstad jamesin işi
1 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Terminatör,son derece kaliteli bi filmdi.Eşsiz senaryosuyla,etkileyici kurguyla,baştan sona sürükleyici ve heyacanlı-aksiyon gerilimiyle,Arnold'un mükemmel oyunculuğuyla ve seçkin oyuncu kadrosuyla,harika müzikleriyle,şahane efectleriyle ve yönetmen-senarist Cameron'un müthiş çekimiyle sinema tarihinde bir devrim niteliğindedir bence.Bu filmi terminatörün diğer filmleriyle (2 ve 3) kıyaslamayı uygun bulmuyorum çünkü bu 3 filminde yeri ayrıdır benim için.Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum terminatör rolünü hiç kimse arnold'dan daha iyi oynayamazdı.Filmde beni en çok etkileyen sahne gelecekte geçen dev tank türü makinelerin kafataslarını ezerek geçmesi ve o an duyulan müziktir.Film 1984 yapımı olmasına rağmen günümüz bilim kurgu filmlerine taş çıkartır.mutlaka izlenmeli.10/10 başyapıt
2 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bu filmin senaryosu akıllara zarar...
5 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
yine tüm serileri hakkında yorum yapıcam.

10 puanı tüm serisine veriyorum.

flimi anlatmaya veya eleştirmeye gerek yok diye düşünüyorum.

herkez hayran nede olsa bu flime

en çok beğendim ise 2. flimidir

teknolojine hayran ve şaşkın kaldığım ise 84 yılında yapılan ilk flimidir :)
sinema
1 ziyaretçi
3 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Müthiş bir film! Ki 1984 yılına göre.
7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
İndiana Jones serisi Geleceğe Dönüş serisi Terminator serisi bu filmlere hastayım.
23 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
serinin en iyisi bence çekildigi döneme göre anormal derece iyi bir film.
1 Mart 2008 tarihinde eklendi
Terminatör çok emek harcanarak ve o dönemin orjinal hikayesiyle yapılmış.Şahane film.Tabiki 2. ve 3. seriside harika.Hafızalardaki müziğide ayrı güzel.
30 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
mütiş bir film arnoldun karkola girip orayı dağıtmasına bittim 8,7 çok düşük bu film bunu hak etmiyor en az 9,3 filan olmalıydı...
11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Saygıyı hakediyor.
3 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Terminatör efsanesi burda başladı. bir james cameron yapıtı olan muhteşem bir film. arnold ı dünyada büyük şöhrete ulaştıran film. çok iyi canlandırdığı robot tiplemesi ile büyük takdir topladı. makyajlar ayrı bir olay zaten. tek kelime ile harika yapılan makyajlardan ödül almış bir başyapıt zaten bu film. hafızalara adeta kazınan o müthiş iskelet robotun ayağa kalkış sahnesi istense de unutulamaz. her yönü ile mükemmel. 10 üzerinden 10.