ÇOOOK İYİ!!!! Tüm salonun kahkahalara boğulduğunu uzun zamandır görmemiştim. Kadro aşırı iyi oyunculuklar muazzam. Çağlar çorumlu döktürmüş. Umarım hakettiği değeri görür bu film
Müge anli programindaki olaylari izlemekten keyif aliyorsaniz bu filmi de seversiniz. Çağlar iyi bir oyuncu ancak guldur guldurde yuzu cok eskimiş ve bu filmi izlerken o eskimişlik caglarin oyunculugundan tat aldirmiyor.
Komedi filminin boyle olmasi dusundurucu. Bu kadar kotu olmayan kisinin olmesine kim niye gulsun. Birileri birilerini kopartmis. Baska anlami yok. Insan uzuluyor bir yandan. Film bitti, karnimda stres agrisi. Bu arada aslihan gurbuz e cok yakismis/oynamis, hafif deli gibi bakmasi tam huzur bozucu.
Film ne komedi, ne kara komedi idi. Ne dram, ne polisiye idi. Ortaya karışık bir yapım. Tek sağlam yönü oyunculardı. O kadar. Gerisi bir ise yaramaz zaman kaybı.
Uğraştım üye oldum , hayatımda ilk defa bir filme yorum yapmak istedim oda birbirinden değerli oyuncuları kadroyu bir araya toplayıp çıkarılan sonuç bu olamaz :)) şaka gibi