2 hafta önce bu harika filmi yıllar sonra yeniden büyük bir zevkle izledim.Geleceğin suçla dolu dünyasında sert bir kapitalist eleştiriyi içeren unutulmaz bilim kurgu aksiyon klasiği.Unutulmaz saknleri,mizahi ve görsel efektleri asla eskimeyen bir başyapıt.Zamanımızda böyle filmler çevrilemiyor ne yazık ki.10/10
Film mükemmeldi,,,de biz çok sorunluymuşuz ; arkadaşlarla yüzümüze Robocop maskeleri yapmıstık deterjan kutularından :D nekadar etkisinde kaldıysak,VHS video da her allahın günü izlerdik,film bitince hemen başa sarardıkki ertesi gün zaman kaybetmeden filme başlayalım diye ... Ne günlerdi yaaa,harby duygulandım.
Film güzeldi...İzlenmeye değer bir yapım...Bir sahne vardıki beni baya gerdi...Adam arabayla Robocop’u kovalarken sıcak su deposuna çarptı adam sıcak suyun içine düşmesiyle birlikte vücudu eridi, derisi genişledi...En sonunda arkadaşının kullandığı araba ona çarptı ve vücudu parçalandı..İnanılmaz bir sahneydi, beni baya etkiledi...
Çok iyi hatırlıyorum bu filmim Vhs video kasedini istanbuldan aldırmıştık ve mahalledeki çocuk-gençler defalarca izlerdik. yani bence yapıldığı dönemdeki en yetkin tazr filmlerinden biri. Serinin tamamına 9/10 diyorum ve diyorum ki hey gidin günler heyyyyyy