Seçilay D.
1 değerlendirme
18 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Öncelikle emeğinize yüreğinize sağlık. Burak ve Kurtuluş sizin yolunuz daima açık olsun .. Kimileri hayatınızı film yapmanıza itiraz etmiş ben de diyorum ki o birileri acaba sizin kadar zorlu bir hayat mücadelesi verip dişi tırnağıyla söke söke gelmiş mi bu noktalara.! Ülkemiz iyi şeyleri kaldıramıyor ama siz hep İYİ KALIN inşallah. Saygım sevgim gururum bin kat arttı bu filmle beraber sonuna kadar desteğim kalbimle sizinleyim hamileyken sizin şarkılarınızı çok dinledim şimdi oğlum 11 aylık ve şarkılarınızla büyüyor ..
Filmi alelacele yapılmış buldum. Oyunculuklar bayağı zayıftı. Özellikle kurtuluş kuş'un oyunculugu bariz kötü duruyor. Ve burak bulutun babannesini oynayan kisinin oyunculugu cok kotuydu. Hikayede sarkilar filme guzel harmanlanmışti. Ama oyunculuklar zayif oldugu icin seyirciye aktarilmasi gereken drama yı aktaramadılar malesef cunki burak ve kurtuluş bunu aktaracak oyunculuga sahip degil henüz. Herseye ragmen izlenebilir bir yapim oldugunu soyleyebilirim.